Ex-K3’tje Klaasje Meijer (26) waagt haar kans in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Nu haar avontuur bij K3 erop zit heeft Klaasje Meijer eindelijk tijd voor andere zaken. Een van die dingen is blijkbaar meedoen aan de populaire televisiequiz De Slimste Mens ter Wereld. De 26-jarige Nederlandse had dat vorig jaar al aan quizmaster Erik Van Looy beloofd, maar had het toen nog te druk. Nu ontsnapt ze er echter niet meer aan.

De zoektocht Marthe en Hanne naar iemand om Klaasje Meijer op te volgen in K3 is volop aan de gang. Niet alleen kan je als kijker zelf al de eerste mogelijke kandidaten zien en/of horen, je kan je zelf nog steeds kandidaat stellen als publieksjury. Bovendien toonden Hanne en Marthe ons gisteren voor het eerst een rondleiding in de studio waar de slotshows van K2 Zoekt K3 zullen opgenomen worden. Het programma zelf gaat op VTM van start vanaf 11 september en is elke zaterdag te zien op VTM.

Acteerlessen

Voor de afscheidnemende Klaasje Meijer daarentegen ziet het leven er tegenwoordig helemaal anders uit. Zo volgt ze nog tot eind 2022 een acteeropleiding in Amsterdam. “Ik doe volop audities in Nederland én Vlaanderen. Ik wil me vooral richten op mijn ontwikkeling, zodat ik me echt een actrice voel”, zegt ze daarover in Het Laatste Nieuws.

Vorig jaar maakte Klaasje echter ook al een belofte met Erik Van Looy in de Cooke & Verhulst Show. Daar beloofde ze toen mee te zullen doen aan De Slimste Mens ter Wereld. En Klaasje houdt zich aan haar belofte, al kwam het haar allesbehalve goed uit. “Eigenlijk hou ik totaal niet van quizzen. Ik moet me nog voorbereiden, tussen mijn afscheidsshows met K3 in Nederland door”, zegt ze in Story.

Vierde kandidaat

Met de toevoeging van Klaasje Meijer (26) aan de deelnemerslijst zijn er nu al officiëel vier kandidaten bekend voor het volgende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Eerder gaven musicalacteur Dorian Liveyns (28), zangeres en presentatrice Laura Tesoro (24) en kokkin Sandra Bekkari (47) al hun jawoord.

Meer
Lees meer...