‘K2 Zoekt K3’ zoekt extra leden publieksjury en daar kan jij deel van uitmaken

Zaterdag start op VTM de zoektocht naar het nieuwe lid van K3. Daarin zal gezocht worden naar een vervangster of vervanger voor Klaasje, die haar regenboogjurkje aan de haak zal hangen. Uiteindelijk zal de kijker mee beslissen wie de nieuwkomer wordt, maar je kan ook al eerder inspraak hebben.

Studio 100 is op zoek naar extra leden voor de publieksjury voor K2 Zoekt K3. Daarbij willen ze graag een zo gevarieerd mogelijke jury samenstellen die al in de eerste fase van de wedstrijd zal kunnen beslissen wie het verder schopt in de zoektocht naar een nieuw derde lid van K3.

Ouder dan 8 jaar

Om in die jury te zitten zijn er heel weinig vereisten. Zo moet je enkel ouder zijn dan acht jaar om je in te schrijven. Wie dus ouder is dan 8 jaar kan zich registreren via In The Picture. Daarbij moet je jezelf inschrijven met een bubbel van vier personen en je vrij kunnen maken op donderdag 21 oktober, woensdag 27 oktober, woensdag 3 november en woensdag 10 november. Als je bubbel gekozen wordt, moet je op al deze dagen met z’n allen aanwezig zijn in Vilvoorde waar de opnames doorgaan.

Bij de inschrijving moet je ook aangeven waarom je een goede jury zou zijn. Vervolgens krijg je ook de vraag waar jij op gaat letten. “Wat is voor jullie belangrijk bij de keuze van het nieuwe K3’tje?” Ook krijg je de vraag of je liefst een meisje, jongen of non-binair persoon in K3 zou zien.

Bekijk hier de trailer voor K2 Zoekt K3:

K2 Zoekt K3 gaat op zaterdag 11 september van start op VTM.

Meer
Lees meer...