‘K2 zoekt K3’ zoekt publiekjury die mee mag beslissen

Studio 100 start binnenkort de zoektocht naar een nieuw lid om Klaasje te vervangen. Dat gebeurt in het televisieprogramma K2 zoekt K3 dat te zien zal zijn op VTM. En jij kan samen met je bubbel deel uitmaken van de publieksjury en zo mee helpen beslissen wie mag toetreden tot K3.

In februari maakte Klaasje bekend dat ze uit K3 stapt en dus moeten Hanne en Marthe op zoek naar een vervanger of vervangster. Dat zullen doen in een nieuwe versie van K2 zoekt K3 die dit najaar zal uitgezonden worden op VTM en de Nederlandse zender SBS6.

Tijdens die zoektocht rekent Studio 100 ook op de fans om de vele duizenden kandidaten mee te beoordelen. Voor het televisieprogramma K2 zoekt K3 zijn ze namelijk op zoek naar een publieksjury die bestaat uit bubbels van 4 personen. Dat kan gaan om vrienden, gezinnen, collega’s … De enige voorwaarde is dat je allemaal minimum 8 jaar moet zijn.

Vijf opnamedagen

Wie zich geroepen voelt, kan zich nu kandidaat stellen. Daarvoor moet je wel met je vaste bubbel op alle vijf de opnamedagen beschikbaar zijn. Het gaat hier om woensdag 9 juni, vrijdag 11 juni, zondag 13 juni, woensdag 16 juni en zaterdag 19 juni. Inschrijven doe je via deze website. De uiteindelijke samenstelling van de publieksjury zal gebeuren op basis van een gezonde mix tussen jong en oud en Belgen en Nederlanders.

Meer
Lees meer...