Left Right
scrollTop top

‘K2 zoekt K3’: Maak nu al kennis met de kandidaten en geef je oordeel


K2 zoekt K3 audities
© vtm.be

Op zaterdag 11 september gaat de zoektocht naar het nieuwe K3’tje van start in K2 zoekt K3 op VTM. Het grote verschil met de vorige edities van het programma, is dat er deze keer niet enkel meisjes mogen deelnemen. De derde plaats in K3 kan dus ook voor een jongen of een non-binaire persoon zijn. Wie al benieuwd is naar de deelnemers kan de eerste nu al leren kennen én beoordelen.

Binnenkort kunnen we allemaal opnieuw mee volgen tijdens de zoektocht naar het nieuwe derde lid van K3. Omdat Klaasje besloten heeft om de groep te verlaten, moet Studio 100 op zoek naar een vervanger. Dat zal het opnieuw doen in een programma op VTM.

K2 zoekt K3

Veel elementen van de vorige edities, K2 zoekt K3 uit 2009 en K3 zoekt K3 uit 2016 blijven behouden. Zo zullen de deelnemers opnieuw eerst voorbij de audities moeten zien te geraken om een ticket voor de liveshows te bemachtigen. Maar enkele dingen zijn ook anders. Zo mogen er deze keer ook jongens en non-binaire personen hun kans wagen om het derde lid van K3 te worden. Het kan dus zomaar zijn dat K3 binnenkort niet langer een meidengroep is.

Ook nieuw is de manier waarop de jury moet oordelen over de kandidaten. De jury bestaat uit vier leden: de Vlaamse Natalia en Ingeborg en de Nederlandse Gordon en Samantha Steenwijk. Ingeborg en Gordon kunnen de deelnemers enkel aan het werk zien, Natalia en Samantha kunnen ze enkel horen.

Kijken of luisteren?

Vanaf vandaag kan je al kennis maken met de kandidaten van K2 zoekt K3. Op de website van VTM kan je nu al 68 audities voor K2 zoekt K3 terugvinden. En het is aan jou om je oordeel te vellen over deze deelnemers. Elke week komen er nieuwe audities online en maak je dus kennis met extra kandidaten.

Net zoals de jury in K2 zoekt K3 kan je enkel kijken zonder geluid, of luisteren zonder beeld. Vervolgens krijg je de auditie ofwel te horen of te zien. Daarbij moet je kiezen voor “oja” of “néné” en nadat je die keuze hebt gemaakt, krijg je de volledige auditie te zien, met beeld en geluid. Daarbij kan je ook zien hoeveel mensen het al dan niet met je eens zijn door te kijken naar het percentage stemmen op “oja” en “néné”.

Heb jij al een favoriet?

K2 zoekt K3 audities
vtm.be
K2 zoekt K3 audities
vtm.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…