Celester en Ziggy van ‘K2 zoekt K3’ gaan samen single uitbrengen

In november won Julia K2 zoekt K3 en werd ze zo het nieuwe derde lid van K3. Maar in de wedstrijd leerden we ook heel wat andere getalenteerde mensen kennen. En twee daarvan gaan nu hun krachten bundelen in een nieuw nummer.

Tijdens K2 zoekt K3 leerden we heel wat mensen kennen, waarvan we waarschijnlijk nog wel meer zullen horen. Zo waren Amy en Luca al te zien in De Vuilste Jobs VIPS en nu komt er een ander opvallend duo met nieuws.

Ziggy en Celester

Wie K2 zoekt K3 gezien heeft, kent ongetwijfeld Ziggy nog. Hij raakte niet verder dan de auditieronde, maar werd toch een van de opvallendste verschijningen in het hele programma. Celester schopte het dan weer helemaal tot in de finale, waar ze op de derde plaats eindigde.

De afgelopen maanden werd al duidelijk dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden want ze zijn regelmatig samen te zien in TikToks. En nu gaan ze samen een nummer uitbrengen. De song kreeg alvast een K3-waardige naam: Suikerspin. Het volledige nummer, inclusief videoclip, zal verschijnen op vrijdag 18 februari. Via TikTok geeft Celester ons al een klein voorsmaakje van de opnames.

Bekijk hier de aankondigingen van Ziggy en Celester op TikTok en Instagram:

@celester_dn SUIKERSPIN💖 pre-save suikerspin alvast!!! @ziggykrassenberg 18-02-2022 komt de single uit!!! #fy #fyp #foryou #foryoupage #suikerspin #ziggy #celester ♬ Sugar – Maroon 5
@ziggykrassenberg 18-02-2022 breng ik 🍭SUIKERSPIN🍭 uit samen met @celester_dn PRE-SAVE HEM NU! 🤩 #suikerspin #fy #foryou #k2zoektk3 #k3 #nl #be ♬ original sound – Ziggy Krassenberg
Meer
Lees meer...