Studio 100 lanceert ‘K3, Live Late Night’ voor oudere fans

Goed nieuws voor de fans van K3, want de groep komt volgende zomer met een show voor volwassenen. Dat maakte Studio 100 gisteren bekend. De show draagt de naam ‘K3, Live Late Night’ en zal in juli plaatsvinden in Middelkerke. Tickets zijn binnenkort beschikbaar.

Dat K3 niet enkel voor kleine kindjes is, dat bewees de meidengroep al tijdens de tour in 2015. Toen organiseerde Studio 100 al een aantal shows voor volwassenen, en dat kon op heel wat enthousiasme rekenen. Ook vorige zomer werd er een groot liveconcert georganiseerd en dit jaar komt er opnieuw een groot concert met liveband.

Show voor volwassenen

K2 Zoekt K3 zorgde er net als K3 Zoekt K3 voor dat de aandacht voor de meidengroep nóg meer toenam dan al het geval was. Nadat Julia Boschman (19) in november vorig jaar het nieuwe K3’tje werd, waren heel wat mensen (waaronder veel volwassenen) superenthousiast over de nieuwe aanwinst van de groep.

Normaal gezien zou Julia vorig jaar al zijn verschenen op de ‘Studio 100 Rewind Party’, waar ze ook zou kennismaken met het volwassen publiek. Maar dat concert werd uitgesteld naar dit jaar, en daarin was K3 niet meer te zien.

Live Late Night

Vorige zomer was er al een eerste soortgelijk optreden in Middelkerke, waar K3 toen ook met liveband te zien was. En nu doet Studio 100 dat succes nog eens over met ‘K3, Live Late Night’. Daarmee lijkt het het succes van de Rewind Party’s te willen verderzetten.

Tijdens het optreden zullen Marthe, Hanne en Julia begeleid worden door een uitgebreide liveband en zullen er, net zoals bij andere concerten, ook staanplaatsen zijn. Het concert wordt vooraf gegaan door een DJ.

Tickets voor ‘K3, Live Late Night’ zijn vanaf vrijdag te koop via de website.

Meer
Lees meer...