Dit zijn de eerste namen van ‘Tien om te Zien’

Deze zomer is het weer zover. Dan kunnen fans van Belgische muziek bij VTM terecht voor een nieuw seizoen van Tien om te Zien. Ook fans die er liever gewoon bij zijn kunnen deze zomer naar de kust voor een portie live muziek. VTM maakte vandaag de eerste artiesten bekend.

Ook in 2024 keert Tien Om Te Zien terug naar Westende en op televisie. In juli barst het feest daar maar liefst acht dagen los. Net als vorig jaar wordt het programma gepresenteerd door Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Tijdens de verschillende uitzendingen komen er heel wat artiesten aan bod. Eerder liet de zender al weten dat Clouseau er een speciale concertavond organiseert om hun 40ste verjaardag te vieren, maar vandaag volgt er nog een portie namen.

Nieuwe namen

Naast een resem verwachte namen, verwelkomt de zender deze zomer ook een opvallende act. Het gaat om de Schotse Marti Pellow, ex-frontman van de wereldband Wet Wet Wet. Hun bekendste nummer was zonder twijfel Love Is All Around. De soundtrack van de film Four Weddings And A Funeral én de iconische song uit Love Actually. Ook de songs Angel Eyes en Sweet Surrender staat bij velen in het geheugen gegrift.

Daarnaast staan ook de strafste artiesten van eigen bodem klaar voor de Tien Om Te Zien-fans, want ook K3, Suzan & Freek, Metejoor, Maksim & Hannah Mae én Willy Sommers & Wendy Van Wanten zijn er deze zomer al zeker bij. De komende weken zullen er zonder twijfel nog heel wat artiesten volgen.

Meer
Lees meer...