Dit is de winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen 2024’

Christophe heeft het negende seizoen van The Voice van Vlaanderen gewonnen. De 43-jarige zanger uit uit Roeselare knokte zich via Comeback Stage tot de liveshows en maakte dus deel uit van het team van Laura Tesoro. Na een spannende finale kwam hij uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Na een lange afvalrace over meerdere maanden trokken vier kandidaten naar de finale van The Voice van Vlaanderen. Het ging om Kobe (Oosterzele) uit Team Koen, Laurens (Gent) uit Team Mathieu en Christophe (Roeselare) en Lucas (Oostkamp) uit Team Laura. Natalia en Jan Paternoster waren sinds vorige week al uitgespeeld.

Superfinale

Na een groepssong en acht individuele optredens was het tijd om twee finalisten naar huis te sturen. Dat werden uiteindelijk Laurens uit Team Mathieu en Lucas uit Team Laura. De superfinale ging dus tussen Kobe van Team Koen en Christophe van Team Laura.

In die Superfinale maakte Christophe indruk met zijn versie van I Don’t Wanna Be van Gavin Degraw. Daarmee wist hij de kijker te overtuigen en die stemden dan ook massaal voor hem. Zo werd Christophe uitgeroepen tot winnaar van The Voice van Vlaanderen 2024. Hij mag een single opnemen en krijgt ook nog eens 25.000 euro.

Comeback Stage

Na de Blind Auditions maakte Christophe deel uit van het team van Jan Paternoster. Daarmee behaalde hij bijna de liveshows. In de laatste aflevering met Cross Battles moest hij echter het onderspit delven. Laura Tesoro zag gelukkig zijn talent en viste de West-Vlaming op. Met haar nieuwe coach stoomde Christophe door de liveshows naar de overwinning.

Bekijk hier de bekendmaking van de winnaar van The Voice van Vlaanderen:

Meer
Lees meer...