‘The Voice van Vlaanderen’: Deze songs hoor je in de halve finale

Het is bijna zover! Vrijdag weten we wie er in de grote finale van The Voice van Vlaanderen zal strijden. Maar daarvoor moeten de overgebleven kandidaten zich nog een keer bewijzen tegenover hun coaches en de rest van Vlaanderen.

Dat The Voice van Vlaanderen barst van het talent, maar ook onverbiddelijk kan zijn, bleek vorige week in de tweede liveshow. Team Laura nam afscheid van Nicole, team Koen zag Wout vertrekken en team Mathieu moest verder zonder Mette-Marie.

Nog zeven topstemmen – zes mannen, één vrouw – zetten een laatste sprint in richting de overwinning. In de halve finale brengen alle kandidaten een eigen song én een duet met hun coach.

Solo

Voor Natalia, Mathieu en Jan ligt alle focus bij hun laatste kandidaat. Bij team Natalia gaat het om Sandy (18). Zij brengt Lose Control van Teddy Swims. Voor team Mathieu is Laurens (25) de laatste strijder. Hij probeert het publiek te overtuigen met Patience van Take That. Ook bij Jan ligt alle hoop bij zijn laatste kandidaat, Xerxes (30). Hij gaat voor Stick Season van Noah Kahan.

Zowel Koen als Laura hebben elk nog twee kandidaten in de running. Voor team Koen brengt Peter (28) Clocks van Coldplay en kiest Kobe (23) dan weer voor I’d Rather Go Blind van Etta James. Bij Laura kiest de jongste kandidaat Lucas (16) dan weer Cry van Benson Boone en gaat Christophe (42) voor Rolling In The Deep van Black Stone Cherry.

Duet

Daarna krijgen de kandidaten ook nog de kans om samen met hun coaches een duet te brengen. Sandy en Natalia brengen een energieke versie van Wannabe van de Spice Girls, Jan en Xerxes gaan voor het iconische Rebel Rebel van David Bowie en Mathieu en Laurens zingen de hit End of Beginning van Djo.

Koen gaat dan weer voor twee duetten: Here Comes The Sun van The Beatles met Peter en Hard To Handle van The Black Crowes met Kobe. Ook bij Laura staan er twee op de planning. Zij brengt samen met Lucas Snow Angel van Reneé Rapp en gaat met Christophe voor Some Things I’ll Never Know van Teddy Swims ft Maren Morris.

The Voice van Vlaanderen is op vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...