‘The Voice’: Kandidaten brengen deze nummers met hun coaches

Het is bijna tijd voor de halve finale van The Voice van Vlaanderen. Voor het zover is, moeten de tien overgebleven kandidaten nog door de tweede liveshow zien te geraken. Daarin brengen ze alvast twee songs en daarbij horen ook groepsnummers met de coaches.

Met het grootste team aan de startmeet komen bleek vorige week geen voordeel te zijn in de eerste liveshow van The Voice van Vlaanderen. Van de vijf talenten waarmee coach Mathieu Terryn aan de start verscheen, blijven er deze week nog slechts twee over.

Coaches Natalia en Jan strijden verder met één talent, in groot contrast met Koen en Laura, die hun voltallige trio wél naar de volgende liveshow wisten te loodsen. Alle talenten krijgen alvast de kans om met hun coach op de planken te staan. Bij Natalia en Jan gaat dat dus over een duet, maar bij de rest is de act iets grootser.

Groepssongs

De kandidaten brengen dus elk een eigen lied, waarbij heel wat klassiekers te horen zullen zijn, en een song met hun coaches. Daarbij gaat het van pop naar rock en van ingetogen naar energiek. Bij het team van Laura Tesoro brengen Nicole, Christophe en Lucas samen met hun coach Praising You van Rita Ora en Fatboy Slim. Team Koen, met Peter, Wout en Kobe, koos dan weer voor As It Was van Harry Styles.

Team Jan, met Xerxes, brengt een duet op Once van Liam Gallagher en ook Natalia zingt een duet met haar kandidaat Sandy op Bishop Briggs van River. Team Mathieu, met Mette-Marie en Laurens, palmt het podium in met Take Me To The River van Lorde.

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...