‘The Voice’: Deze songs hoor je in de tweede liveshow

De finale van The Voice komt alsmaar dichterbij. Deze vrijdag is het alweer tijd voor de tweede liveshow en daarin staan er nog tien kandidaten klaar om het beste van zichzelf te geven. Zij strijden om een plek in de halve finale van volgende week.

Met het grootste team aan de startmeet komen bleek vorige week geen voordeel te zijn in de eerste liveshow van The Voice van Vlaanderen. Van de vijf talenten waarmee coach Mathieu Terryn aan de start verscheen, blijven er deze week nog slechts twee over. Coaches Natalia en Jan strijden verder met één talent, in groot contrast met Koen en Laura, die hun voltallige trio wél naar de volgende liveshow wisten te loodsen.

Vrijdag komen de talenten opnieuw aan de bak en dat voor het eerst met twee songs. In de tweede liveshow wordt de groep herleid naar zeven kandidaten die volgende week in de halve finale zullen strijden.

Songs

Elke kandidaat brengt dus twee songs, waarvan we er al eentje kunnen delen. In Team Natalia kiest Sandy (18) voor Overdrive van Ofenbach. Team Koen heeft dan weer drie overgebleven kandidaten. Daarbij gaat Peter (28) voor Autumn Leaves van Eva Cassidy, brengt Wout (24) Cruel Summer van Taylor Swift en zingt Kobe (23) No Good van Kaleo.

Ook Jan heeft net als Natalia nog maar één poulain in de running. Xerxes (30) brengt deze week een ingetogen versie van de hit Murder On The Dancefloor van Sophie Ellis-Bextor. Bij Team Mathieu staan Mette-Marie (18) en Laurens (25) klaar om het beste van zichzelf te geven. Mette-Marie gaat voor Love of My Life van Queen terwijl Laurens zich waagt aan Oh Caroline van The 1975.

Daarnaast heeft ook Laura natuurlijk nog haar drie comebackartiesten klaarstaan. Nicole (20) gaat retro met Don’t You Worry ‘Bout A Thing van Stevie Wonder, Christophe (42) zingt If You Wanna Stay A While van Brian Dunne en “jonkie” Lucas (16) kiest dan weer voor Rush van Troye Sivan.

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...