‘The Voice van Vlaanderen’: Lucas grijpt allerlaatste ticket voor liveshows

De 15 namen die zullen aantreden in de liveshows van The Voice van Vlaanderen zijn bekend. De luisteraars van Qmusic stemden namelijk voor de amper 16-jarige Lucas om hem het allerlaatste ticket te geven voor het team van Laura Tesoro.

Na tien weken vol Blind AuditionsBattles en daarna de pas ingevoerde Cross Battles kunnen we ons in het negende seizoen van The Voice van Vlaanderen eindelijk opmaken voor de liveshows. Daarin zullen de vijftien overgebleven talenten vier weken lang strijden om uit te maken wie echt dé Voice van Vlaanderen 2024 is.

14 van die talenten kenden we vrijdagavond al. Het gaat om maar liefst vijf artiesten uit het team van Mathieu Terryn, drie zangers uit het team van Koen Wauters, twee zangers uit het team van Jan Paternoster en twee zangeressen uit het team van Natalia. Deze twaalf namen raakten in de liveshows via de traditionele weg.

Comeback Stage

Daarnaast was er echter ook The Voice Comeback Stage op VTM GO. Daarvoor kon Laura Tesoro de voorbije weken kandidaten oppikken die afgevallen waren. Zo pikte ze de 20-jarige Nicole op na de Blind Auditions, waarna zij week na week de concurrentie versloeg. Later kreeg ook de 42-jarige Christophe van Laura zijn ticket voor de liveshows.

Daardoor ging het nog tussen drie overgebleven talenten voor het allerlaatste ticket. Zij zongen dinsdag op Qmusic hun lied van de Blind Auditions, waarna het aan de luisteraars was. “Oh my god, ik ben niet normaal blij, ik had het echt niet zien aankomen”, klonk het bij Lucas.

Kijk hier naar de reactie van Lucas:

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...