Razend populaire actrice Reneé Rapp komt vanavond naar de AB

Reneé Rapp (24) maakt vanavond haar debuut in de Ancienne Belgique (AB) in Brussel, met een uitverkochte zaal. De Amerikaanse actrice is vooral bekend door haar rol als Regina George in de musicalremake van Mean Girls. Nu gaat ze volledig voor haar muziekcarrière met een wereldtournee.

Afgelopen zondag en maandag stond ze nog op podium in Amsterdam. Nu is het de beurt aan Brussel. Maar hoe komt het dat Reneé Rapp plotseling zo populair is geworden? In 2022 bracht ze de EP Everything to Everyone uit gevolgd door haar debuutalbum Snow Angel in 2023. De 24-jarige artieste staat bekend door haar rollen in Mean Girls en The Sex Lives of College Girls en in 2018 won ze de prestigieuze Jimmy Award voor Best Performance by an Actress.

Overstap naar zangeres

Haar muziekstijl is een mix van pakkende popsongs en een vleugje rock. Opvallend is dat Reneé Rapp weigert het nummer Too Well te zingen tijdens haar tour. Hoewel het ruim 70 miljoen streams op Spotify heeft, is de zangeres zelf geen fan van de hit. En dus zingt ze het tijdens deze tour niet.

Advocaat

Afgelopen zomer nam de actrice een advocaat onder de arm om Sex Lives of College Girls te mogen verlaten en meer tijd te besteden in haar muziekcarrière. De exit uit de serie verliep niet van een leien dakje omdat er al een derde seizoen was aangekondigd. Om het proces goed te laten verlopen, stelde ze een advocaat aan. Rapp zal geen hoofdrol meer spelen in het derde seizoen en zal op een bepaald moment in het nieuwe seizoen ook officieel de serie verlaten.

Meer
Lees meer...