Actrice Renée Rapp nam advocaat onder de arm om ‘Sex Lives of College Girls’ te mogen verlaten

Enkele weken geleden raakte bekend dat actrice Renée Rapp de HBO-reeks Sex Lives of College Girls zal verlaten in het derde seizoen. De 23-jarige actrice is namelijk al een tijdje bezig aan haar muziekcarrière en wil daar meer aandacht in steken. Maar haar exit leek toch niet zo makkelijk te gaan als verwacht. De actrice moest namelijk een advocaat aanstellen om het proces vlot te laten verlopen.

Een van de meest populaire tienerseries van het moment is The Sex Lives of College Girls. Daarin volgen we vier jonge vrouwen tijdens hun avonturen op Essex College, een van de meest begeerde universiteiten van het land. De vier komen tijdens hun eerste jaar in dezelfde dorm room terecht, waardoor ze verplicht worden om met elkaar in gesprek te gaan. Uiteindelijk groeit daar een hechte vriendschap uit voort.

De reeks ging in november 2021 van start en een jaar later, in november 2022, volgde het tweede. Daarin waren de vier hoofdrolspelers nog steeds te zien, maar daar zal in het derde seizoen dus verandering in komen. Dat werd even geleden al bekendgemaakt.

Reneé Rapp

Al sinds het begin van de reeks is Leighton (Reneé Rapp) een van de populairste personages uit de reeks. Bij de start van het eerste jaar verstopt ze haar geaardheid uit schrik om niet langer aanvaard te worden door haar high society-vriendengroep. Uiteindelijk komt ze, na een relatie met Alicia (Midori Francis), toch uit de kast bij haar vrienden.

De populariteit van Leighton gaf ook actrice Reneé Rapp heel wat kansen. Zo begon ze meer en meer te werken aan haar eigen muziekcarrière en staat ze in februari zelfs in België met haar debuutalbum ‘Snow Angel’.

Exit

Die muziekcarrière zorgt er wel ook voor dat Rapp de reeks The Sex Lives of College Girls wilde verlaten. Hoewel al was aangekondigd dat er een derde seizoen zou komen, zal dat er nu toch enorm anders uitzien. Rapp zal nog wel in enkele afleveringen te zien zijn, maar zal niet langer een hoofdrol spelen. Op een bepaald moment in het nieuwe seizoen zal ze ook officieel vertrekken.

Het lijkt er dus op dat de makers van de reeks het vertrek van Rapp niet meteen aanvaardden en dat de twee partijen tot een soort compromis zijn gekomen. Het raakte nu namelijk bekend dat de actrice een advocaat onder de arm had genomen om haar vertrek te kunnen afdwingen.

Volgens verschillende bronnen had Renée Rapp haar tour aangekondigd zonder eerst toestemming te vragen aan de makers van de show en dat zorgde voor heel wat conflict.

Bekijk de trailer van The Sex Lives of College Girls hier:

De eerste twee seizoenen van The Sex Lives of College Girls zijn bij ons te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...