Left Right
scrollTop top

Mindy Kalings nieuwe komedie ‘The Sex Lives Of College Girls’ komt naar HBO Max


Sex lives of college girls
© Bron: HBO Max

De Ocean’s 8-actrice Mindy Kaling komt met de nieuwe komedie The Sex Lives Of College Girls op de proppen. De serie neemt een kijkje in het wilde studentenleven van vier kotgenotes, die leren navigeren door hun sociale leven op de campus en hoe ze moeten omgaan met hun op hol geslagen hormonen. Maar ze genieten vooral van de nieuwverworven vrijheid als student.

Als je de hitserie Never Have I Ever geweldig vond, dan heeft bedenker Mindy Kaling nog meer voor je in petto: de actrice, schrijfster, regisseuse en producente stapte naar HBO Max met haar nieuwe komedie The Sex Lives of College Girls. De komedie volgt vier kamergenoten op het prestigieuze Essex College in New England, die allemaal van verschillende achtergronden komen. En zoals de titel van de serie al hint, gaat het over de pikante liefdeslevens van de vier studentes.

De cast

De serie wist een indrukwekkende cast te strikken voor de serie. Zo zal Pauline Chalamet (The King of Staten Island), jawel, de zus van Timothée Chalamet, de rol van Kimberly op zich nemen. Zij is een intelligente jongedame afkomstig uit een arbeiderswijk in Arizona. Ze is academisch goed voorbereid op de universiteit, maar op sociaal vlak niet zozeer, schrijft Variety.

Amrit Kaur (The D Cut, Kim’s Convenience) speelt Bela, een losbol zonder filter. Ze komt uit een rijke buitenwijk in het noorden van New Jersey en beweert sekspositief te zijn, hoewel ze nog maar net haar maagdelijkheid heeft verloren. Reneé Rapp (Mean Girls op Broadway) speelt de verwende Leighton, die opgroeide in de Upper East Side van Manhattan in een rijke, republikeinse familie. En nieuwkomer Alyah Chanelle Scott speelt Whitney, een rijzende voetbalster. Ze is ook de dochter van de machtigste zwarte senator van het land.

Andere vaste acteurs in de serie zijn Midori Francis (Dash & Lily, Afterlife of the Party), de hunk uit Chilling Adventures of Sabrina Gavin Leatherwood, Chris Meyer (Tell Me a Story), Ilia Isorelys Paulino, Lauren Spencer, Renika Williams en ex-Disneyster Dylan Sprouse (The Suite Life of Zack & Cody).

Het verhaal

“De serie gaat over vier jonge vrouwen die willekeurig worden toegewezen als kamergenoten op de universiteit, in een fictieve East Coast college in Vermont genaamd Essex College”, vertelde Kaling in augustus aan ELLE.com. “Het is een amalgaam van een heleboel verschillende ervaringen die ik en mijn co-creator, Justin Noble, hadden. De meisjes zijn zo verschillend van elkaar, en we krijgen ze te zien aan het begin van hun eerste jaar, en ze zijn allemaal erg ambitieus. We zien hoe ze navigeren door klassen en romantische relaties.”

Kaling voegde er ook aan toe dat de nieuwe serie veel volwassener aanvoelt dan Never Have I Ever, zoals de titel ook wel weggeeft. Maar de nieuwe komedie richt zich niet alleen op seks en pakt ook de uitdagingen aan van een jonge vrouw op de universiteit zijn.

“Het team heeft veel onderzoek gedaan naar het leven op de universiteitscampus”, voegde Kaling eraan toe. “Het is zo’n broeinest voor activisme en het kan ook een heel enge plek zijn. We hebben een heleboel verschillende dingen onderzocht, maar we wilden het graag overbrengen via de lens, zoals ik altijd doe, van komedie en diversiteit. We benaderden verschillende kwesties, maar met een gevoel voor humor”, meldt Kaling aan Elle.

Bekijk de trailer voor de nieuwe serie van Mandy Kaling hieronder:

De eerste afleveringen van de nieuwe serie komen op 18 november naar HBO Max.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…