Gavin Leatherwood keert niet terug voor seizoen 2 van HBO Max-reeks ‘The Sex Lives of College Girls’

Acteur Gavin Leatherwood (27) heeft recent onthuld dat hij niet zal terugkeren voor het tweede seizoen van de populaire HBO Max-reeks The Sex Lives of College Girls. Daarin speelde hij in seizoen 1 de rol van Nico Murray. Dat is de love interest van het hoofdpersonage Kimberly (Pauline Chalamet) en de broer van Leighton (Reneé Rapp). Wij kennen Leatherwood het best uit de Netflixreeks Chilling Adventures of Sabrina.

Nico Murray zal dus niet meer terugkeren naar de Essex University. Acteur Gavin Leatherwood, die de rol van deze hartenbreker vertolkte, vertelde namelijk dat hij niet te zien zal zijn in het tweede seizoen van The Sex Lives of College Girls op HBO Max. De reeks werd gecreëerd door actrice Mindy Kaling, die ook de hitserie Never Have I Ever voor Netflix bedacht.

Bye Nico

Gavin Leatherwood was in negen van de tien afleveringen van het eerste seizoen van The Sex Lives of College Girls te zien als Nico, de love interest van Kimberly (Pauline Chalamet). Hij geeft haar bijles Frans, maar de twee beginnen al snel een geheime relatie. Kimberly besluit hun romance geheim te houden omdat haar kamergenote Leighton (Renée Rapp), Nico’s zus is. Nico verborg hun affaire echter voor een geheel andere reden. Hij had namelijk al een vriendin.

Een bron bij de streamingdienst bevestigde aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly dat Leatherwood dus niet wordt verwacht om terug te keren voor het volgende seizoen van de HBO Max-serie. “Er komt een tweede seizoen aan, maar ik kom niet terug”, vertelde The Sex Lives of College Girls-acteur zelf ook aan Us Weekly, op zondag 27 maart 2022. Toen was hij namelijk aanwezig op de Mercedes-Benz Oscar 2022 Viewing Party in Los Angeles.

Hij zal de cast, waartoe ook Amrit Kaur (Bela) en Alyah Chanelle Scott (Whitney) behoren, echter wel hard missen. “Het was zo’n fijne gemeenschap omdat er zoveel getalenteerde mensen werken. Dus … ja, ik zal dat missen en ik zal hen ook missen”, gaf Leatherwood toe.

Andere projecten en mogelijkheden verkennen

De acteur legde uit dat hoewel hij “blij was om het eerste seizoen van de HBO Max-reeks te hebben gedaan, hij nu een andere richting op wil gaan”. Leatherwood vertelde dat hij vooral erg enthousiast is om rollen buiten deze populaire HBO Max-show te verkennen. “Het was zo’n ongelooflijke ervaring. Maar met nog zoveel geweldige mogelijkheden die er zijn, wil ik graag mijn vleugels verder uitslaan en andere projecten bekijken. Dat is mijn volgende stap”, zei hij nog op zondag.

Deze week onthulde de Chilling Adventures of Sabrina-ster via zijn Instagram Story al iets meer over zijn toekomstplannen. Er zou namelijk nieuwe muziek van hem op komst zijn. “Ik heb een nieuw nummer dat uitkomt op 8 april. Het heet Be My Lover“, zei Leatherwood in de video.

De komedieserie The Sex Lives of College Girls is bij ons te zien op Streamz. De show werd in december 2021 vernieuwd voor een tweede seizoen. Maar een releasedatum is er echter nog niet.

Bekijk hieronder nog eens de trailer van seizoen 1:

Het eerste seizoen van The Sex Lives of College Girls kan je bekijken via Streamz.

Meer
Lees meer...