Reneé Rapp (Leighton) verlaat ‘The Sex Lives of College Girls’ in derde seizoen

Slecht nieuws voor de fans van de Max-reeks The Sex Lives of College Girls. Een van de vier hoofdpersonages zal in het volgende seizoen namelijk vertrekken. Actrice Reneé Rapp gaat zich namelijk meer focussen op haar muziekcarrière, waardoor ze haar rol als Leighton in de reeks aan de kant schuift. Ze zal wel nog kort te zien zijn.

Een van de meest populaire tienerseries van het moment is The Sex Lives of College Girls. Daarin volgen we vier jonge vrouwen tijdens hun avonturen op Essex College, een van de meest begeerde universiteiten van het land. De vier komen tijdens hun eerste jaar in dezelfde dorm room terecht, waardoor ze verplicht worden om met elkaar in gesprek te gaan. Uiteindelijk groeit daar een hechte vriendschap uit voort.

De reeks ging in november 2021 van start en een jaar later, in november 2022, volgde het tweede. Daarin waren de vier hoofdrolspelers nog steeds te zien, maar daar zal in het derde seizoen dus verandering in komen. Dat meldt Deadline. De serie is bij ons te zien op Streamz.

Reneé Rapp

Al sinds het begin van de reeks is Leighton (Reneé Rapp) een van de populairste personages uit de reeks. Bij de start van het eerste jaar verstopt ze haar geaardheid uit schrik om niet langer aanvaard te worden door haar high society-vriendengroep. Uiteindelijk komt ze, na een relatie met Alicia (Midori Francis), toch uit de kast bij haar vrienden.

De populariteit van Leighton gaf ook actrice Reneé Rapp heel wat kansen. Rapp was voor de reeks vooral bekend door haar rollen in o.a. Mean Girls op Broadway, maar is ondertussen vooral overgestapt naar een eigen muziekcarrière. Daar tourt ze binnenkort zelfs de wereld mee rond mét een stop in de AB in Brussel op 20 februari 2024.

Exit

Die nieuwe carrière zorgt alleszins voor een exit bij The Sex Lives of College Girls. Zo zou Rapp nog wel van de partij zijn in het derde seizoen, maar zal ze geen hoofdrol meer spelen. Ze zou na enkele afleveringen wel officieel vertrekken. Hoe haar vertrek in de reeks zal geïntegreerd worden, is nog niet bekend. Wanneer het derde seizoen uitkomt, valt ook nog af te wachten.

Bekijk de trailer van The Sex Lives of College Girls hier:

De eerste twee seizoenen van The Sex Lives of College Girls zijn bij ons te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...