‘The Voice van Vlaanderen’: Zo verloopt de finale

In The Voice van Vlaanderen is het vrijdag tijd voor de grote finale. Met Christophe, Kobe, Laurens en Lucas maken nog vier mannen kans om te winnen. Zij zullen alle vier meermaals in actie komen.

Na een lange afvalrace over meerdere maanden zijn er nog vier kandidaten over in The Voice van Vlaanderen. Het gaat om Kobe (Oosterzele) uit Team Koen, Laurens (Gent) uit Team Mathieu en Christophe (Roeselare) en Lucas (Oostkamp) uit Team Laura. Natalia en Jan Paternoster zijn sinds vorige week uitgespeeld.

Groepssong en individuele optredens

Christophe, Kobe, Laurens en Lucas zullen in de finale minstens drie keer in actie komen. Zo brengt het viertal een groepsnummer met Go Your Own Way van Fleetwood Mac. Daarnaast komen ze alle vier ook met een volledig nieuw nummer en met een best of-nummer. Daarna is het tijd om te stemmen en gaan er twee topfinalisten door voor een ultieme show-down tegen elkaar.

Stemmen kan je als kijker doen via VTM.be of via sms naar 6677. Zo beslis je mee wie dé Voice van Vlaanderen wordt. Die krijgt niet alleen 25.000 euro, maar mag ook een single opnemen.

Internationale gasten

In de grote finale van The Voice van Vlaanderen horen we niet alleen de vier finalisten, maar ook enkele internationale gasten. Zo komt de Amerikaanse singer-songwriter en TikTok-sensatie Mark Ambor zijn grote hit Good To Be brengen. Daarnaast komt vanuit Ierland Gavin James overgevlogen om zijn meest recente song Heavy te zingen.

De finale van The Voice van Vlaanderen is op vrijdag 26 april om 20.40 op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...