Left Right
scrollTop top

The Weeknd wordt meme na optreden op de Super Bowl


The Weeknd meme super bowl
© YouTube

We zullen het geweldige optreden van The Weeknd tijdens de halftime show van de Super Bowl ongetwijfeld niet snel vergeten. Maar dankzij een nieuwe meme wordt de show nu nog onvergetelijker. De meme vat perfect de verwarring van het leven in 2021 samen.

Tegenwoordig kan alles een meme worden. Onlangs heeft Bernie Sanders dat nog mogen ontdekken en nu is zanger The Weeknd aan de beurt. Hij gaf een indrukwekkend optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl, maar het is vooral één fragment dat nu viraal gaat op het internet.

Verwarring

Het gaat om een clip waarin The Weeknd door een doolhof aan gangen loopt en duidelijk verward is. Doordat het fragment gefilmd wordt door de zanger zelf is de verwarring compleet. En die doet heel wat mensen denken aan de huidige staat van hun leven.

“Ik die zocht naar wc-papier in de supermarkt”, is een van de vele herkenbare voorbeelden waarvoor de meme perfect is. Maar er zijn nog heel wat meer situaties waarbij je je net zo verward voelt als The Weeknd in zijn doolhof. Dit zijn onze favorieten.

Bekijk hier nog eens het volledige optreden van The Weeknd tijdens de halftime show van de Super Bowl:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…