Bernie Sanders wordt opnieuw een meme na inauguratie Joe Biden

De inauguratie van Joe Biden werd gisteren door heel wat prominente Amerikanen bijgewoond. Daaronder was ook voormalig democratisch presidentskandidaat Bernie Sanders. Die viel vooral op door zijn casual outfit inclusief wanten.

Gisteren keek de hele wereld mee hoe Joe Biden ingehuldigd werd als de 46ste president van de Verenigde Staten. Daarbij was ook senator Bernie Sanders aanwezig, die (opnieuw) uitgroeide tot een meme.

Dress to impress

Veel aanwezigen, waaronder Lady Gaga, de Obama’s en voormalig vicepresident Mike Pence, hadden voor de gelegenheid hun beste outfit uit de kast gehaald. Maar Bernie Sanders nam duidelijk comfort boven stijl.

De senator, die het aanvankelijk nog opnam tegen Joe Biden in de voorverkiezingen, had zijn winterjas aan en zijn wanten. En het zijn vooral die wanten die voor hilariteit zorgden op het internet.

Wanten

Die wanten waren trouwens niet zomaar wanten. Sanders kreeg de wanten twee jaar geleden namelijk cadeau van leerkracht Jen Ellis. Zij maakt wanten uit gerecycleerde wollen truien. Vanbinnen zijn de wanten gevoerd met fleece die gemaakt is van gerecycleerde plastiek flessen. Daardoor zijn ze dus niet alleen warm, maar ook nog eens goed voor het milieu.

Volgens velen toont Sanders met de wanten dat hij dé ideale man is voor zijn functie als voorzitter van de Senaatsbegrotingscommissie.

Ook de houding van Sanders was het voer voor verschillende memes:

En ook de jas van Bernie Sanders zorgde voor hilariteit, want die maakte eerder al eens deel uit van een meme:

De foto van Bernie Sanders met z’n wanten op zijn stoel is ook perfect om te photoshoppen:

Voor wie niet goed kan werken met Photoshop is er zelfs al een app waarmee je Bernie kan plaatsen waar je maar wil:

Meer
Lees meer...