‘The White Lotus’: Dit is waar seizoen 3 zich zal afspelen

Na twee seizoenen is The White Lotus nog steeds een groot succes. De HBO-reeks wordt gezien als een van de beste series van dit moment en bewees die status ook op de Emmy’s. Om die reden is het dan ook geen verrassing dat er aan een derde seizoen van de reeks wordt gewerkt. Waar dat seizoen zich zal afspelen, was nog een groot vraagteken. Maar nu zijn verschillende bronnen het er over eens: het is Thailand.

The White Lotus-bedenker Mike White is druk bezig aan het derde seizoen van de succesreeks. Wanneer de opnames daarvan beginnen en wanneer die precies zal uitkomen, is nog niet bekend. Ook de locatie van dat derde seizoen was nog niet bekend, tot nu. Hoewel er eerder geruchten waren over een derde seizoen in Tokio, lijkt de locatie nu toch Thailand te worden.

The White Lotus

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. In beide seizoenen zien we het reilen en zeilen in die resorts en vooral alle tekortkomingen en problemen van verschillende gasten én het personeel.

Fans van de HBO-reeks weten hoe belangrijk de locatie van het seizoen is voor het verhaal. Het eerste seizoen speelde zich af op een afgelegen eiland in Hawaï en voor het tweede seizoen trokken de makers naar Sicilië, Italië.

Thailand

Ook voor het derde seizoen staat er dus een trip te wachten naar een White Lotus-resort. En dat resort zou zich nu in Thailand situeren. Dat meldt Variety. Maker Mike White zou al op prospectie zijn vertrokken en zou daarnaast ook al banden hebben gelegd met een hotelketen. Dat hotel zou zowel in Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui als in de Gouden Driehoek te vinden zijn. Als Thailand ook wel degelijk de locatie blijkt te zijn, is het al het derde continent in drie seizoenen voor de reeks.

Meer
Lees meer...