Gerucht: ‘The White Lotus’ seizoen 3 zou zich in Tokio afspelen

Na twee seizoenen is The White Lotus nog steeds een groot succes. De HBO-reeks wordt gezien als een van de beste series van dit moment en bewees die status ook op de Emmy’s. Om die reden is het dan ook geen verrassing dat er aan een derde seizoen van de reeks wordt gewerkt. Waar dat seizoen zich zal afspelen, is nog een groot vraagteken. Maar toch zou er nu al meer nieuws zijn.

The White Lotus-bedenker Mike White is druk bezig aan het derde seizoen van de succesreeks. Wanneer de opnames daarvan beginnen en wanneer die precies zal uitkomen, is nog niet bekend. Ook de locatie van het nieuwe seizoen valt nog af te wachten. Al zijn er ondertussen geruchten over een seizoen dat zich zal afspelen in de buurt van de Japanse hoofdstad Tokio.

The White Lotus

(Dit artikel bevat spoilers)

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. In beide seizoenen zien we het reilen en zeilen in die resorts en vooral alle tekortkomingen en problemen van verschillende gasten én het personeel.

Die tekortkomingen resulteren zowel in het eerste als tweede seizoen ook in verschillende sterfgevallen. Zo moesten we in het eerste seizoen al afscheid nemen van het opvallende personage Armond (Murray Bartlett) en liet ook het tweede seizoen een grote leegte achter na het verlies van Tanya (Jennifer Coolidge).

Derde seizoen

Wat dus vaststaat, is dat de fans ook in het derde seizoen afscheid zullen nemen van een personage. Maar de vraag is dus: waar? Daar zou nu al een mogelijk antwoord op gegeven zijn. In een interview met Vulture liet Jackass-maker Johnny Knoxville namelijk weten dat hij al iets zou weten over die locatie.

Knoxville is goed bevriend met Mike White, de maker van de reeks, en zou een rol in de serie dus ook niet afwijzen. “Hij en ik zijn al samen in Tokio geweest. Ik denk dat dat is waar de volgende … oh, ik kan niets zeggen”, vertelde hij. Die uitspraak kwam er nadat er eerder al sprake was van een seizoen dat zich in Azië zou afspelen.

Meer
Lees meer...