‘The White Lotus’: Waar zal seizoen 3 zich afspelen?

Het is zover. De grote finale van The White Lotus is vanaf vandaag te zien op Streamz. Maar ook na dit seizoen blijven de makers druk bezig. Even geleden is namelijk al aangekondigd dat er nog een seizoen zal komen. Er wordt dan ook al druk gegokt op wat de locatie van het volgende resort zou kunnen zijn.

Na twee seizoenen is The White Lotus nog steeds een groot succes. De HBO-reeks wordt gezien als een van de beste series van dit moment en bewees die status ook op de Emmy’s. Het is dus geen verrassing dat de reeks binnenkort ook een derde seizoen krijgt. Wanneer dat zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar toch wordt er al druk gespeculeerd over waar het zich deze keer zal afspelen.

Noord-Amerika & Italië

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. In beide seizoenen zien we het reilen en zeilen in die resorts en vooral alle tekortkomingen en problemen van verschillende gasten én het personeel.

Die tekortkomingen resulteren zowel in het eerste als tweede seizoen ook in verschillende sterfgevallen. De grote finale van het tweede seizoen is nu te zien op Streamz en daarin komen we dus ook eindelijk te weten wiens lijk er nu op het begin werd weggevoerd.

Azië

Nog voor de laatste aflevering van seizoen 2 beschikbaar was, liet HBO al weten dat er een derde seizoen zou komen. Net als het eerste en tweede zal ook dat seizoen zich weer afspelen in een White Lotus Resort op een andere locatie. Waar dat precies zal zijn, is niet bekend. Maar toch deelden de makers al een tipje van de sluier.

In een korte clip aan het einde van de seizoensfinale (via Variety) laat maker Mike White vallen dat “het nieuwe seizoen zich wel eens in Azië zou kunnen afspelen en zou kunnen focussen op “Oosterse religie en spiritualiteit”. Wanneer het derde seizoen precies zal uitkomen, is nog niet bekend.

(Her)bekijk de trailer van The White Lotus seizoen 2 hier:

Meer
Lees meer...