Acteur Theo James was verrast door grootte van penisprothese in ‘The White Lotus’

Er zijn heel wat acteerrollen die van acteurs heel wat toewijding vragen, zeker tijdens het filmen van naaktscènes. Bij die naaktscènes wordt vaak gebruik gemaakt van penisprotheses, zodat het voor de acteurs niet te intiem wordt. Een van de meest besproken protheses van dit moment is die van Theo James in de serie The White Lotus. En daar doet hij nu ook zelf zijn verhaal over.

Na twee seizoenen is The White Lotus nog steeds een groot succes. De HBO-reeks wordt gezien als een van de beste series van dit moment en bewees die status ook op de Emmy’s. Het eerste en tweede seizoen volgen elk een volledig andere groep mensen, wat ook betekende dat dit afgelopen seizoen op een andere cast kon rekenen. Een van die castleden was acteur Theo James, die aan een bepaalde scène wel heel speciale herinneringen had.

The White Lotus

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. In beide seizoenen zien we het reilen en zeilen in die resorts en vooral alle tekortkomingen en problemen van verschillende gasten én het personeel.

Die tekortkomingen resulteren zowel in het eerste als tweede seizoen ook in verschillende sterfgevallen. Die moeten natuurlijk worden onderzocht, terwijl niemand het resort mag of kan verlaten. Op dat vlak doet de serie denken aan de filmfranchise Knives Out.

Penisprothese

In het tweede seizoen speelt acteur Theo James, die we vooral kennen uit de Divergent-franchise, de rol van Cameron. Hij is een aantrekkelijke, sportieve Amerikaan die van zichzelf weet dat hij in trek is bij de vrouwen. Cameron bedriegt zijn vrouw Daphne (Meghann Fahy) geregeld en schuwt dan ook niet weg van een beetje bloot.

Dat zorgt er ook meteen voor dat er veel scènes zijn waarin het personage niet veel kleren draagt. De eerste daarvan is meteen ook eentje om te onthouden. In de allereerste aflevering is er een scène waarin Camerons penis te zien is. En dat was zowel voor de fans van de serie als voor acteur Theo James een grote (!) verrassing.

In The Tonight Show with Jimmy Fallon vertelde hij over zijn ervaring met de prothese die hij in die scène moest dragen. “We kwamen op de set aan en zagen de setdresser met iets dat leek op een hamer”, vertelde James. “Het leek alsof ze het van een ezel had gestolen. Dat ding was enorm. Ik weet dat ik toen naar mijn scènepartner keek en me alvast excuseerde.” Volgens de acteur was de prothese zo’n 22 centimeter lang.

Bekijk de trailer van The White Lotus seizoen 2 hier:

The White Lotus is bij ons te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...