‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ met Daniel Craig krijgt officiële trailer

Dat Netflix klaar is om ons heel wat kerstcadeaus te geven, dat is zeker. Naast Matilda op 26 december, komt ook de tweede Knives Out rond Kerstmis uit. Vanaf 23 december kunnen fans van de whodunit genieten van Glass Onion: A Knives Out Mystery. Daarin speelt acteur Daniel Craig opnieuw de rol van detective Benoit Blanc. Vandaag deelde Netflix de officiële trailer.

Knives Out 2 komt er bijna aan. En die ziet er alvast veelbelovend uit. In Glass Onion: A Knives Out Mystery volgen we opnieuw detective Benoit Blanc (Daniel Craig) die een groot mysterie moet zien op te lossen. Deze keer verplaatst hij zich naar een luxe privé-eiland, waar een lijk opduikt. Dat eiland zit vol rijke vrienden die elkaar vooral lijken te coveren. Wie is de echte dader?

Knives Out

Net als in de eerste Knives Out-film wordt ook Glass Onion: A Knives Out Mystery een Agatha Christie-achtig mysterie vol verdachten en onderlinge overeenkomsten. In tegenstelling tot de eerste film zal de sequel zich wel op een iets zonnigere bestemming afspelen.

Van de cast uit de eerste film blijft nog maar weinig over. Maar dat is natuurlijk geen verrassing aangezien het over een volledig nieuwe case gaat. Acteur Daniel Craig keert terug als Benoit Blanc, maar wordt deze keer vergezeld door acteurs als Kate Hudson, Dave Bautista, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline, Janelle Monáe en Edward Norton.

Trailer

In de nieuwe trailer is dus alvast te zien hoe Blanc zich naar een zonnig privé-eiland begeeft. Daar komt een bende vrienden samen, die onder leiding van de rijke miljardair Miles Bron (Norton) een ‘moordspelletje’ spelen. Terwijl iedereen ervan overtuigd is dat het om een levensechte versie van Cluedo gaat, lijkt dat gevoel toch snel om te keren.

Wanneer er echt een moord lijkt te zijn gepleegd, is iedereen opeens verdacht. En dat zorgt ook meteen voor het nodige wantrouwen, een paar ruzies en enkele interessante bekentenissen. Alleszins, genoeg materiaal voor detective Blanc om zich in te verdiepen.

Bekijk de officiële trailer van Glass Onion: A Knives Out Mystery hier:

Liever een serie? Bekijk hier onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...