Chris Pratt noemt nieuwe ‘Guardians of the Galaxy’-film “de beste ooit”

Het is ongeveer nog een jaartje wachten vooraleer de Guardians of the Galaxy weer naar het grote scherm komen. In hun eigen film, Guardians of the Galaxy Vol 3., althans. En daar had hoofdrolspeler Chris Pratt nu al het een en het ander over te zeggen. Volgens hem zal de aankomende Guardians-film namelijk “de beste ooit” worden.

Chris Pratt maakt heel binnenkort zijn terugkeer, op woensdag 6 juli om exact te zijn, als Peter Quill oftewel Star-Lord in Thor: Love and Thunder. Daarna zal hij zijn reis binnen het MCU verderzetten in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Dat zal wel nog niet voor meteen zijn. De productie van de aankomende, derde Guardians-film liep namelijk heel wat vertragingen op. Ondertussen is de film gelukkig wel al in postproductie. Maar het is dus nog wachten tot mei van volgend jaar vooraleer de film in de bioscoop verschijnt. Om het wachten iets draaglijker te maken vertelde hoofdrolspeler Chris Pratt alvast wat de fans ervan kunnen verwachten.

Een “meesterwerk”

Zo vertelde Pratt aan Digital Spy dat hij onlangs nog samen had gezeten met regisseur James Gunn. Die was blijkbaar heel enthousiast over hoe de montage van Guardians of the Galaxy Vol. 3 verloopt. Volgens de filmmaker en regisseur zou het zelfs iedereen hun beste werk zijn uit de trilogie. Pratt zelf noemt de derde film een “meesterwerk”.

“James Gunn liet me weten dat hij recent een ruwe montage van de film had bekeken”, vertelt Pratt. “We hebben toen gefacetimed en hij zei dat hij erg, erg trots was op het werk dat iedereen heeft verricht. Volgens hem was het het beste werk dat we al ooit hadden gedaan. Hij heeft dus het volste vertrouwen in deze film. Het script was ook gewoon geweldig dus naar mijn mening heeft hij gewoon een meesterwerk gemaakt. Ik kan alvast niet wachten totdat iedereen het ziet.”

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Door zulke zelfverzekerde uitspraken ligt de druk op het afleveren van een geweldige Marvelfilm nu volgens ons extra hoog. De details over het plot van Guardians of the Galaxy Vol. 3 blijven wel nog steeds een goed bewaard geheim. Ook wel logisch aangezien de release van de film pas gepland staat voor mei 2023.

Regisseur James Gunn vertelde wel dat de derde Guardians of the Galaxy zijn voorlopig laatste film voor het MCU wordt. Maar het zou ook de laatste Guardians of the Galaxy-film in het rijtje zijn. Meer nog, het wordt mogelijk ook de laatste film voor enkele personages … Gunn verklapte namelijk eerder al dat er één of misschien zelfs twee doden gingen vallen. Wij houden ons dus alvast vast voor een superemotionele Marvelfilm.

Meer
Lees meer...