Acteurs Vin Diesel en Bradley Cooper (Rocket en Groot) zijn nog nooit op ‘Guardians of the Galaxy’-set geweest

Guardians of the Galaxy is al een aantal jaren een van de vaste waarden in het Marvel Cinematic Universe (MCU). De eerste film dateert ondertussen al van 2014, en sindsdien zijn personages als Peter Quill, Gamora, Drax, Rocket en Groot niet meer weg te denken. Die laatste twee personages worden al sinds het begin ingesproken door acteurs Bradley Cooper en Vin Diesel. Maar nu blijkt dat nog geen een beiden ooit een voet op de set heeft gezet.

Wie aan Rocket en Groot denkt, denkt aan acteurs Bradley Cooper en Vin Diesel. De twee acteurs spreken al sinds 2014 de stemmen van de personages in, en zullen dat ook in de komende twee projecten doen. Dat zijn de Guardians of the Galaxy Holiday Special en Guardians of the Galaxy Vol. 3. Toch hebben de acteurs nog nooit een voet op de set van de franchise gezet. Dat vertelde regisseur James Gunn via Twitter.

Geen Bradley

In al die jaren zijn de Marvelpersonages Rocket en Groot misschien wel uitgegroeid tot de grootste fan favorites. De twee figuren schitteren al jaren tussen de Guardians en de Avengers, en worden gespeeld door Vin Diesel (Fast & Furious) en Bradley Cooper (A Star Is Born). Hoewel velen dachten dat de acteurs voor die rollen in een speciaal AI-pak kropen, lijkt dat niet het geval te zijn. De twee hebben namelijk nog nooit op een Marvelset gestaan. Ze spreken enkel achteraf de stem in.

Dat nieuws maakte regisseur James Gunn bekend via Twitter. Een fan had hem namelijk gevraagd of Bradley Cooper nog zou terugkeren als Racoon, omdat hij nog niet op de set van Thor: Love and Thunder gesignaleerd was. Daarop antwoordde Gunn dat “zowel Vin als Bradley nog nooit op de set van een Guardians-film zijn verschenen”. Daaruit konden de fans dus opmaken dat hun aanwezigheid op de set niets te maken had met hun deelname aan de film. Als alles goed gaat, zullen zowel Diesel als Cooper dus gewoon te horen zijn in alle komende Marvelprojecten met Groot en Rocket.

Meer Marvel? Bekijk hier de lijst met alle komende Marvelprojecten.

Meer
Lees meer...