‘The White Lotus’ krijgt derde seizoen

Na twee seizoenen is The White Lotus nog steeds een groot succes. De HBO-reeks wordt gezien als een van de beste series van dit moment en bewees die status ook op de Emmy’s. Het tweede seizoen kwam nog maar net uit, maar het succes zorgde er dus voor dat HBO de reeks al meteen verlengde met een derde.

Een groep rijken op een verlaten eiland, het lijkt een populair concept te zijn de laatste tijd. Maar de populairste uitvoerder ervan lijkt toch nog steeds The White Lotus te zijn. De reeks kwam voor het eerst uit in 2021 en kon door het enorme succes al meteen op een tweede seizoen rekenen. Dat seizoen ging eind oktober in première en is bij ons te zien op Streamz. Nu kondigde HBO ook de komst van een derde seizoen al aan.

The White Lotus

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. In beide seizoenen zien we het reilen en zeilen in die resorts en vooral alle tekortkomingen en problemen van verschillende gasten én het personeel.

Die tekortkomingen resulteren zowel in het eerste als tweede seizoen ook in verschillende sterfgevallen. Die moeten natuurlijk worden onderzocht, terwijl niemand het resort mag of kan verlaten. Op dat vlak doet de serie denken aan de filmfranchise Knives Out.

Succes

De serie begon als kleine conceptreeks op HBO Max maar groeide dankzij mond-tot-mondreclame uit tot een van de succesvolste series van het jaar 2021. The White Lotus won verschillende Emmy’s en kreeg de kans om hun succes met een tweede seizoen verder te zetten. Ook dat seizoen wordt nu warm ontvangen, dus besloot HBO om er nog een vervolg aan te breien. Wanneer het derde seizoen uitkomt, is niet bekend.

Bekijk de trailer van The White Lotus hier:

The White Lotus seizoen 1 en 2 zijn bij ons te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...