‘The White Lotus’-acteur Murray Bartlett wil spin-off rond zijn personage Armond

Na twee seizoenen is The White Lotus nog steeds een groot succes. De HBO-reeks wordt gezien als een van de beste series van dit moment en bewees die status ook op de Emmy’s. De reeks staat erom bekend dat er elk seizoen andere acteurs te zien zijn, maar toch zou een acteur uit het eerste seizoen nog graag terugkeren voor een spin-off.

(Opgelet: Dit artikel bevat spoilers uit The White Lotus seizoen 1)

Op dit moment is het eerste seizoen van de reeks The White Lotus te zien op Play4. Daarin is de Australische acteur Murray Bartlett te zien als hotelmanager Armond. En dat het voor hem niet allemaal van een leien dakje loopt, is een understatement. Toch houdt Bartlett zoveel van zijn personage en de productie van de reeks, dat hij graag nog eens zou terugkeren voor een spin-off.

Armond

Wie The White Lotus heeft gezien, weet dat het eerste en tweede seizoen niet echt te vergelijken zijn. Beide seizoenen vertellen een volledig ander verhaal met andere personages. En hoewel het tweede seizoen ondertussen al even gereleased is, hebben fans het nog steeds over Armond uit seizoen één.

Armond is de hotelmanager van The White Lotus in Hawaii. In de eerste aflevering zag hij er gelukkig uit in zijn job, maar daar kwam al snel verandering in. Nadat hij opnieuw verslaafd raakte aan drank en drugs, kwam hij uiteindelijk, en na een iconische scène, in een gevecht met een gast terecht. Daarin stierf hij, maar toch ziet acteur Murray Bartlett een terugkeer nog zitten.

Spin-off

Gisteren was Bartlett te gast bij Stephen Colbert naar aanleiding van zijn rol als Frank in de HBO-reeks The Last Of Us. Daar vertelde hij ook over het succes van The White Lotus en de kans op een terugkeer. “In het begin vertelde Mike White (de maker, red.) ons dat de beste acteur een spin-off zou krijgen. Dat bedoelde hij als grap, maar ik stelde me meteen kandidaat”, vertelt hij.

Maar uiteindelijk zou Bartlett maar al te graag terug in de rol van Armond kruipen. “White vertelde me dat we altijd terug in de tijd zouden kunnen gaan. Met een soort origin story, want zoals je weet is er niet veel toekomst”, sluit hij af. Wij zijn alvast fan!

Bekijk het interview met Murray Bartlett hier:

Meer
Lees meer...