‘The White Lotus’ vanaf eind deze maand te zien op Play4

De twee seizoenen van The White Lotus staan al even op Streamz, maar binnenkort zal ook Play4 de populaire serie uitzenden. Op die manier krijgen ook mensen zonder abonnement op de streamingdienst eindelijk de kans om de prijswinnende reeks te zien. The White Lotus begint op 20 januari met een dubbele aflevering.

Na twee seizoenen is The White Lotus nog steeds een groot succes. De HBO-reeks wordt gezien als een van de beste series van dit moment en bewees die status ook op de Emmy’s. Bij ons staan de twee seizoenen op Streamz, maar binnenkort vinden ze dus ook hun weg naar de gewone televisie.

The White Lotus

The White Lotus vertelt het verhaal van een groep rijke mensen op het White Lotus-resort. In het eerste seizoen speelt het zich af in een resort op Hawaï, in het tweede seizoen verhuist het verhaal naar Sicilië, Italië. In beide seizoenen zien we het reilen en zeilen in die resorts en vooral alle tekortkomingen en problemen van verschillende gasten én het personeel.

Die tekortkomingen resulteren zowel in het eerste als tweede seizoen ook in een aantal sterfgevallen. En het is aan de kijker om doorheen de seizoenen te proberen achterhalen wie sterft en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Succes

Omdat de afleveringen wekelijks werden gereleased, zorgde het voor heel wat speculatie op apps als TikTok. Dat kwam de populariteit natuurlijk ten goede, waardoor The White Lotus nu een van de meest besproken series van het moment is. En binnenkort krijgen we de reden waarom dus ook te zien op Play4.

De zender begint met een dubbele aflevering van het eerste seizoen op vrijdag 20 januari. Daarna volgen de afleveringen wekelijks. Of Play4 aansluitend ook het tweede seizoen al zal uitzenden, is nog niet bekend.

Bekijk de trailer van The White Lotus hier:

Meer
Lees meer...