Left Right
scrollTop top

Ann verdwijnt uit ‘Thuis’: de 8 zwaarste momenten uit haar leven


Thuis dokter Ann zwaarste momenten
© VRT

Dokter Ann, gespeeld door Monika Van Lierde, heeft Thuis verlaten. Het mag eigenlijk niet zo verrassend zijn dat ze naar Kaapverdië vlucht, want het personage heeft een loodzwaar leven achter de rug. Dit zijn de 8 zwaarste momenten uit het leven van dokter Ann. (Bron: Flair.)

1. Verliefd op de getrouwde John

Al in het allereerste seizoen van Thuis liep het helemaal fout voor dokter Ann. Ze was verliefd op John, maar die was stiekem getrouwd. Ann probeerde een einde te maken aan haar leven, maar haar ouders Marianne en Walter vonden haar op tijd. In het tweede seizoen begon ze trouwens een relatie met een getrouwde man, Lou.

2. Jean-Pierre, de impotente dronkaard

VRT

Later begint Ann een relatie met Jean-Pierre den antiquair. Wanneer blijkt dat het koppel geen kinderen kan krijgen, gaat hij aan de drank en loopt de relatie stuk. Alsof dat allemaal nog niet gruwelijk genoeg is, gaat Anns moeder Marianne er met haar ex vandoor.

3. Ann ontdekt dat ze lesbisch is

VRT

Mayra is de vrouw met wie Ann het langst een relatie had. Haar opvolgster Tania zorgde indirect voor haar verdwijning uit de soap.

4. Een verschrikkelijke medische fout

VRT

Door alle stress en ellende in haar leven maakte Ann een grote medische fout. Het gevolg: de dood van Madeleine in Winterlicht. Ann wordt drie maanden geschorst en sukkelt in een depressie. Mayra verlaat haar uiteindelijk zelfs!

5. Mayra keert terug, maar verliest haar gezond verstand

VRT

Mayra wou eerst bezwangerd worden door Tom, dan door Kurt, vervolgens door eender welke man. Uiteindelijk blijkt Mayra zwanger nadat ze verkracht werd door Kurt, en werd die laatste dood teruggevonden. Het gevolg: Ann zat opnieuw zeer diep.

6. Mayra vertrekt en Sandrine sterft

VRT

Uiteindelijk vertrok Mayra definitief, maar daarmee eindigde de kommer en kwel niet. Zo stierf Anns dochter Sandrine nadat ze werd doodgeschoten door agent Dieter. Die laatste leverde zijn badge in en is voortaan in de show te zien als barman.

7. Adoptiedochter Sandrine was vernoemd naar Anns overleden vriendin Sandrine

VRT

Die eerste Ann stierf aan een hersenbloeding.

8. Anns vader Walter was een verkrachter

VRT

Anns vader stierf in de jaren ’90, maar nu blijkt dat Walter een verkrachter was. Haar vriendin Tania was zijn slachtoffer. En dan moet ze uit zelfverdediging ook nog de zoon van haar vriendin Tania doodslaan.

Wij zullen Ann en haar drama zeer missen. Het gat je goed in Kaapverdië!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…