‘Tien om te Zien’ maakt meer artiesten bekend voor de zomer

Deze zomer is het weer zover. Dan kunnen fans van Belgische muziek bij VTM terecht voor een nieuw seizoen van Tien om te Zien. Ook fans die er liever gewoon bij zijn kunnen deze zomer naar de kust voor een portie live muziek. VTM maakte vandaag nog meer artiesten bekend.

Ook in 2024 keert Tien Om Te Zien terug naar Westende en op televisie. In juli barst het feest daar maar liefst acht dagen los. Net als vorig jaar wordt het programma gepresenteerd door Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Tijdens de verschillende uitzendingen komen er heel wat artiesten aan bod. Eerder liet de zender al weten dat Clouseau er een speciale concertavond organiseert om hun 40ste verjaardag te vieren en raakte ook bekend dat K3, Marti Pellow, ex-frontman van de wereldband Wet Wet Wet, Suzan & Freek, Metejoor, Maksim & Hannah Mae én Willy Sommers & Wendy Van Wanten al van de partij zullen zijn.

Nieuwe artiesten

Maar daar stopt het niet. Deze ochtend loste VTM namelijk nog een lijst met namen. En dat zijn niet de minste. Pommelien Thijs, CAMILLE, Omdat Het Kan & Average Rob, Sam Gooris en Berre bevestigden intussen ook hun komst en ook Frans Bauer maakt z’n opwachting.

Het meest verrassende optreden komt misschien wel van Jacques Vermeire. Hoewel het ondertussen 30 jaar geleden is dat Max uitkwam, wil hij dat nog eens opnieuw doen op het podium. “De zolen van de dansschoenen die ik dertig jaar geleden in Max droeg vertonen intussen wat slijtage, maar mijn heupen zijn nog even soepel als in 1994. Ik zal wel de liedjestekst van ‘Max’ moeten opfrissen en opnieuw instuderen, want het nummer is even snel als een tango op turbo. En ik beloof bovendien nog iets speciaals tijdens mijn act”, vertelt hij.

De opnames van Tien om te Zien vinden plaats op 15, 16, 17, 18, 22, 23 en 24 juli.

Meer
Lees meer...