‘Tiger King’ krijgt spin-off rond Doc Antle

Vorige maand verscheen het tweede seizoen van Tiger King, maar da’s nog niet het laatste wat we van Joe Exotic en co gezien hebben. Volgende week komt Netflix namelijk met de eerste spin-off van de reeks. De serie Tiger King: The Doc Antle Story verschijnt op vrijdag 10 december op Netflix en zal in het teken staan van de excentrieke Doc Antle.

Tiger King is nog niet voorbij. Na het tweede seizoen volgt nu ook een speciale documentaire rond Doc Antle. En die belooft nog gestoorder te worden dan de originele Tiger King.

Doc Antle

In het eerste seizoen van Tiger King kregen we al sappige verhalen te horen over Doc Antle. Daar werd toen niet verder op ingegaan en ook in het tweede seizoen kwam dit niet aan bod. Maar daar had Netflix dus een goede reden voor. De dierentuineigenaar krijgt nu namelijk zijn eigen documentairereeks: Tiger King: The Doc Antle Story.

De docureeks bestaat uit drie afleveringen waarin we meer te weten zullen komen over Doc Antle. Zo komen er verschillende mensen aan het woord die vertellen over de sekssekte van Doc Antle, de dieren die hij vermoordde en de manier waarop hij mensen brainwasht.

In de trailer zien we al verschillende vrouwen die beweren dat Doc Antle niet meer buiten zal kunnen komen na hun onthullingen. Die onthullingen hebben waarschijnlijk te maken met de rokkenjager die Doc Antle in z’n jongere jaren was, waarbij hij blijkbaar vrouwen verleidde met de openingszin “Wil je mijn tijger eens aaien?”. Een andere vrouw vertelt dat Doc Antle de handtekening van haar vader vervalste op een huwelijksakte en haar ontvoerde.

Bekijk hier de trailer voor Tiger King: The Doc Antle Story:

Tiger King: The Doc Antle Story verschijnt op vrijdag 10 december op Netflix. Tot dan kan je je nieuwe favoriete serie vinden in onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...