TikTok is helemaal weg van zingend zoontje van band Walk Off The Earth

Een nieuwe week betekent ook: nieuwe successen op TikTok. Deze keer staat de app vol met het lied Stupid Heart van de Canadese band Walk Off The Earth. Hoewel de song nog niet officieel uit is, lijkt het nu al de nieuwe grote hit te worden. En daar mag de band hun kroost voor bedanken.

Dat kinderen inzetten vaak een slimme zet is om meer kijkers te krijgen, hoeven we je niet meer uit te leggen. Maar hoewel we het van velen onaanvaardbaar vinden, is dat bij de nieuwste hype op TikTok niet het geval. Daar gaat namelijk een video viraal waarop de kinderen van twee leden van de band Walk Off The Earth de nieuwe single van hun ouders promoten.

Walk Off The Earth

De Canadese band Walk Off The Earth is geen grote naam in de muziekscene, maar is bij het grote publiek toch bekend om één bepaalde video uit 2012. Daarin was te zien hoe alle leden van de band rond één gitaar stonden en daarmee Somebody That I Used To Know van Gotye coverden. Dat zorgde voor de grote doorbraak van de band, die sindsdien de wereld rondreist voor optredens.

Hoewel hun populariteit de laatste jaren op een laag pitje stond, bleef de band vaak overtuigen met bizarre video’s, instrumenten en arrangementen. En nu lijken ze helemaal terug te zijn, met de hulp van de drie zoontjes van bandleden Gianni en Sarah.

Stupid Heart

De drie kinderen, en dan vooral het zoontje met het lange blonde haar, gaan namelijk al een week viraal op TikTok. In een video zijn de drie als band te zien terwijl ze het nieuwste lied van hun ouders coveren. Giorgio (9) en Luigi (7) zorgen voor de muzikale begeleiding, terwijl Romeo (5) de show steelt met zijn vocals.

Hoewel de video bedoeld was als grappige promo voor de nieuwe single Stupid Heart, is het dus in geen tijd uitgegroeid tot een groot succes op de app. Fans hebben het over “groot nieuw talent” en eisen dan ook een volledige kinderversie van de nieuwe single. Of die er uiteindelijk ook zal komen, valt af te wachten.

Bekijk de virale TikTok hier:

@walkofftheearth Our boys have been obbsessed with our new song ‘My Stupid Heart’ and wanted to perform it for our TiKTok peeps! What should their band name be?! #walkofftheearth #mystupidheart #romeoeats #wote #wotekids #fyp #foryou #foryoupage #newmusic #musictok #producertok #newsong ♬ My Stupid Heart – Walk Off The Earth
Meer
Lees meer...