TikTok van man die opgesloten zit in Aldi gaat viraal

Wie snel voor sluitingstijd nog naar de winkel gaat, heeft misschien al eens gevreesd dat hij, zij of hen opgesloten wordt in de supermarkt. Die vrees werd werkelijkheid voor de TikTokker @khaosblackmetal. Hij ging net voor sluitingstijd naar de Aldi en werd daar opgesloten.

Op TikTok gaat een video viraal waarin te zien is hoe een man opgesloten wordt in een filiaal van de supermarkt Aldi, in Oklahoma in de Verenigde Staten. De video werd al meer dan 10 miljoen keer bekeken en kreeg meer dan 850.000 likes.

Opgesloten in Aldi

In de video, die hij opnam in april 2020, legt hij uit hoe hij om 20.45 uur werd opgesloten in het filiaal van Aldi. De winkel was normaal open tot 21 uur, maar toen hij naar de deur ging, was die op slot. In diezelfde video laat hij ook weten dat hij de hulpdiensten heeft gebeld en zit te wachten tot die hem komen bevrijden.

“Maar ik zal alvast niet omkomen van de honger, want er is genoeg eten hier. En er is ook een heleboel alcohol”, vertelde de man in de video. Later zien wat te drinken pakken, naar de bewakingscamera’s zwaaien en ook een fles wijn uit het rek nemen. Op het einde laat hij ook zien dat de politie ter plaatse is. Al kunnen zij ook niet meteen binnen. Maar eind goed, al goed. “30 minuten en een fles wijn later, is de hulp daar”, staat te lezen bij een video waarop te zien is dat de deur open is.

Volledig verhaal

Omdat mensen z’n verhaal in twijfel trokken, geeft @khaosblackmetal in de comments het volledige verhaal. “Het was in april 2020, kort nadat al het toiletpapier verdwenen was, en veel mensen twee weken lang thuisbleven. Ik kwam net terug van Puerto Rico en was niet op de hoogte van wat er gebeurde in de Verenigde Staten. Ik ging nog snel naar de Aldi voor wat boodschappen. Toen ik aan het winkelen was, waren er nog één andere klant en een kassierster aanwezig. Ik passeerde haar toen ik binnenkwam.”

“Toen ik 10 minuten aan het winkelen was, ging het licht voor twee seconden uit en vervolgens weer aan. Ik dacht dat dat het signaal was dat de winkel snel zou sluiten. We stonden enkele minuten te wachten aan de kassa. Daarna controleerden we ook de toiletten en het magazijn. We konden de kassierster nergens meer vinden. Wanneer ik terugkeerde naar de kassa zag ik haar vertrekken. Ik probeerde nog te zwaaien door het raam, maar ze reed gewoon weg. Vervolgens belde ik de politie.”

De persoon die hij aan de lijn kreeg, moest kostelijk lachen met het verhaal en zei dat ze contact zou opnemen met de winkelverantwoordelijke. Nadat hij de hulpdiensten belde, stuurde hij via Snapchats filmpjes naar z’n vrienden. “De originele video was veel langer en supergrappig”, laat hij nog weten.

Kassierster

Het verhaal kreeg wel nog een staartje. Want de kassierster beschuldigde de twee klanten van diefstal en beweerde dat ze na sluitingstijd waren binnengedrongen in de winkel. Maar uit de beelden van de beveiligingscamera’s bleek inderdaad dat de twee opgesloten werden door de kassierster.

De TikTokker laat tot slot ook weten dat hij geen trauma heeft overgehouden aan het incident. “Ik shop nog steeds bij Aldi en ik heb absoluut geen probleem met de keten.”

Bekijk hier de TikTok van @khaosblackmetal:

@khaosblackmetal During the pandemic, Aldi closed early and the cashier neglected to make sure no customers were left in the store. #youhadonejob #911 #trendingnow ♬ original sound – Khaos Blackmetal
Meer
Lees meer...