TikTokker ontdekt dat hij kanker heeft na tip volgers

TikTok kan je leven redden, dat ondervond Seattle Tech Bro. Dankzij TikTok, of juister, dankzij z’n volgers ontdekte hij dat er een grote kans was dat hij kanker had en kon hij op tijd een knobbeeltje op z’n schildklier laten weghalen.

TikTokker Seattle Tech Bro ontdekte via TikTok dat hij kanker had. Nadat hij een video deelde op de app merkten zijn volgers dat zijn schildklier opgezwollen was. In de comments en in privéberichten lieten ze hem weten dat hij dit best zou laten controleren omdat het mogelijk om kanker kon gaan. Hij ging naar de dokter die vaststelde dat er een grote kans is dat hij kanker heeft.

Kanker

Seattle Tech Bro heeft zo’n 20.000 volgers op TikTok en heeft het in z’n video’s vooral over financiën en carrièrestappen. Maar in z’n laatste video heeft hij het over de bijzondere manier waarop hij ontdekte dat hij mogelijk kanker heeft.

Verschillende van zijn volgers merkten namelijk op dat zijn schildklier er gezwollen uitzag. “Laat het alsjeblieft controleren. Doorgaans is het gewoon een grote schildklier, maar soms kan het wijzen op schildklierkanker.” Zo deelde een van z’n volgers onder een oude video. Seattle Tech Bro, die z’n echte naam niet wil delen, besloot om deze goede raad op te volgen en ging naar de dokter. “Na verschillende tests werd vastgesteld dat er een kans van 95 procent was dat het knobbeltje kanker was.” Vervolgens liet hij het knobbeltje verwijderen, waarvan hij nu aan het herstellen is.

Bekijk hier de TikTok waarin Seattle Tech Bro uitlegt hoe hij ontdekte dat hij mogelijk kanker had:

@seattletechbro

so yeah that was a wild experience #cancer #tiktok

♬ original sound – Seattle Tech Bro
Meer
Lees meer...