Dr. Phil gaat viraal met dansje op TikTok

Dr. Phil heeft op TikTok zijn beste danskunsten laten zien. De bekende televisiehost doet op de videoapp namelijk mee aan de nieuwste trend door zich door een drone te laten filmen terwijl hij danst op Stay van The Kid LAROI en Justin Bieber. De video ging meteen viraal en kreeg al meer dan 30 miljoen views.

Dr. Phil kennen we uiteraard vooral als host van het gelijkaardige televisieprogramma. In Dr. Phil ontvangt de psycholoog, die in het echt Phil DeGraw heeft, al bijna twintig jaar lang allerhande gasten die hij probeert te helpen met de meest uiteenlopende problemen.

Challenge

In zijn vrije tijd is Dr. Phil echter vaak heel wat minder serieus. Zo doet hij op TikTok regelmatig mee aan allerhande challenges. Vorige week deelde de talkshowhost daar een video waarop hij in witte sneakers, een jeansbroek en een fel blauwe polo danst op het nummer Stay van The Kid LAROI en Justin Bieber. Het filmpje behaalde op enkele dagen tijd al meer dan 30 miljoen views en 7 miljoen likes.

Het dansje van Dr. Phil maakt deel uit van een challenge die eind juli op TikTok begon door gebruiker @totouchanemu. Die deelde toen een filmpje waarop hij zichzelf filmt met een drone terwijl hij danst op Stay. Deze video ging meteen viraal en heeft ondertussen bijna 200 miljoen views. Onder zijn video vraagt Dr. Phil aan de bedenker van de challenge dan ook “Hoe is mijn choreografie?”.

Bekijk hier de dansende Dr. Phil

@drphil

How’s my choreography, @totouchanemu ?

♬ original sound – Dr. Phil
Meer
Lees meer...