Left Right
scrollTop top

‘Carpool Karaoke’: En toen zat Dr. Phil plots in de auto met Meghan Trainor


Dr Phil Carpool Karaoke
© Screenshot YouTube

Meghan Trainor was deze week te gast in ‘Carpool Karaoke’ van The Late Late Show with James Corden. Blijkbaar is Meghan een gigantische fan van televisiepsycholoog Dr. Phil. Zo heeft ze elke aflevering al meermaals bekeken en heeft ze voor haar verjaardag zelfs tickets gekregen voor de opnames. Dus had James een speciaal cadeautje voor haar.

Carpool Karaoke‘ is zonder twijfel een van de leukste onderdelen van The Late Late Show with James Corden. In de reeks “carpoolt” James Corden met artiesten terwijl ze samen nummers zingen en hij ze interviewt. Soms pikken ze onderweg nog iemand anders op. En deze keer was dat niemand minder dan Dr. Phil.

Meghan Trainor

Meghan Trainor, die je ongetwijfeld nog wel kent van de oorwurm All About That Bass, was te gast bij ‘Carpool Karaoke’. Nadat ze samen met James al haar nummers zong (een echte aanrader om te luisteren trouwens), ging het plots over iets anders.

Meghan is namelijk een grote fan van niemand minder dan Dr. Phil, De kale, besnorde psycholoog. “Ik adoreer Dr. Phil”, zo klinkt het. Het gaat zelfs zover dat Meghan alle afleveringen van Dr. Phil méérmaals bekeken heeft. Daarom had James Corden een speciale verrassing in petto voor Meghan Trainor.

Bekijk hier de Carpool Karaoke met Meghan Trainor:

Dr. Phil

Dr Phil Carpool Karaoke
Screenshot YouTube

Nadat ze het eventjes over Dr. Phil hadden, probeerde James het onderwerp weer te veranderen om zo Meghan te verrassen met een speciale gast. En of het een verrassing was. Plots komt niemand minder dan Dr. Phil in levenden lijve naar de wagen gestapt. En Meghan? Die begint helemaal te flippen.

Het was duidelijk geen overdrijving dat ze de grootste fan is van Dr. Phil. En blijkbaar is ook Dr. Phil fan van Meghan Trainor. Zo kan hij All About The Bass “perfect” meezingen. Iets dat je in je leven toch gezien moet hebben.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…