TikTokker die superlijm gebruikte als haarlak, is na operatie van 4 uur verlost van vastgelijmde kapsel

Tessica Brown, de TikTokster die viraal ging omdat ze superlijm gebruikte in plaats van haarlak, is eindelijk verlost van haar vastgelijmde kapsel. Meer dan een maand geleden dacht ze dat het een goed idee was om superlijm spray te gebruiken in plaats van haarlak en sindsdien zat haar haar muurvast.

Tessica Brown ging de afgelopen dagen viraal op TikTok met een wel heel opmerkelijk verhaal. Toen ze merkte dat haar haarlak op was, gebruikte ze namelijk een spray met superlijm om haar haar te fixeren. En daar droeg ze een maand later nog steeds de gevolgen van.

Haar vastgelijmd

In een video op TikTok deed Tessica Brown (@im_d_ollady) enkele dagen geleden haar verhaal. “Zij die me kennen weten dat ik nu al een maand met hetzelfde kapsel rondloop. En dat is geen keuze. Nee, het is geen keuze.”

“Ik gebruik normaal haarspray om mijn haar op z’n plaats te houden, maar ik had geen meer. Daarom besloot ik om deze spray met lijm te gebruiken. Slecht, slecht, slecht idee. Mijn haar beweegt nu al een maand niet meer. Ik heb m’n haar vijftien keer gewassen en het beweegt nog steeds niet.” De video werd ondertussen al meer dan 23 miljoen keer bekeken.

Bekijk hier de video van Tessica:

@im_d_ollady

Stiff where????? Ma hair ??

♬ original sound – Tessica Brown

Operatie van 4 uur

Enkele dagen na de originele video verscheen, gaf Tessica al een update. Ze was naar een ziekenhuis in de buurt geweest waar ze een middel kreeg dat de lijm mogelijk zou kunnen oplossen. Maar in een video die Tessica deelde op YouTube was te zien hoe het middel vooral pijnlijk was voor Tessica en dat haar haar nog steeds muurvast bleef zitten.

Maar nu is er een echte oplossing. Een plastisch chirurg had het verhaal van Tessica gehoord en besliste dat hij haar wilde helpen. Normaal kost de ingreep 12.500 dollar, maar Tessica kreeg het gratis. De operatie duurde uiteindelijk vier uur, waarbij Tessica plaatselijk verdoofd moest worden. Maar op het einde van de operatie kon ze eindelijk, na meer dan een maand, opnieuw haar vingers door haar haar halen. Een ploeg van TMZ was aanwezig op de operatie te filmen.

https://twitter.com/richonnesokoye/status/1359802307735658497?s=21

Lees ook:

Meer
Lees meer...