TikTokster Addison Rae lanceert debuutsingle ‘Obsessed’

Addison Rae Easterling heeft haar vele fans verrast door Obsessed op de wereld los te laten. De debuutsingle van de 20-jarige Amerikaanse is een aanstekelijk nummer met een bijpassende videoclip vol TikTokachtige dansjes.

Met 78,5 miljoen volgers is Addison Rae Easterling de tweede populairste TikTokster na Charli D’Amelio. Volgens een onderzoek van Forbes vorig jaar verdiende niemand meer dan zij via TikTok.

Eigen muziek

Rae wil echter meer doen dan alleen dansjes populair maken via TikTok. Daarom is ze al sinds vorig jaar bezig met haar eerste single die ze nu gelanceerd heeft. Aan Vogue vertelt ze hoe ze bij elk onderdeel van het proces betrokken was tijdens het maken van Obsessed.

“Vanaf het begin wilde ik zeker weten dat ik mijn eigen muziek schreef. Ik herinner me dat ik songteksten opschreef toen ik klein was en probeerde uit te vinden hoe ik er een liedje van kon maken. Nu leer ik elk detail van geweldige songwriters”, legt ze uit.

Zelfliefde

Obsessed gaat over haar ervaringen als ster op sociale media. “Je zou het kunnen beschouwen als tevergeefs geobsedeerd door jezelf, maar dat is niet wat ik probeer te communiceren. Het is meer dat ik net zoveel van mezelf kan houden als jij van mij, en dat is belangrijk. Er zijn dagen waarop ik het moeilijk heb, en het is beslist een work in progress om te accepteren wie ik ben en mezelf de liefde te geven die ik verdien. Maar de boodschap was zo sterk, en ik wilde die overbrengen”, gaat Addison Rae verder.

Beluister hier Obsessed van Addison Rae

Meer
Lees meer...