Populairste TikTokker Charli D’Amelio spreekt over hoe ze passie voor de app kwijtraakte

Met 109,7 miljoen volgers is de 16-jarige Charli D’Amelio nog steeds de populairste gebruiker op TikTok. Maar in de meest recente aflevering van de podcast CHARLI AND DIXIE: 2 CHIX, die ze samen met haar zus Dixie host, vertelde ze over hoe ze de passie voor de app verloor.

De grootste TikTokker zijn, heeft niet alleen voordelen. Het zet je ook in het middelpunt van de belangstelling voor mensen die haatcomments sturen en het legt een constante druk op je om steeds beter te doen. Dat merkt ook Charli D’Amelio, die in haar eigen podcast vertelt over hoe ze de passie voor TikTok kwijtraakte.

Haatcomments

In de meest recente aflevering van CHARLI AND DIXIE: 2 CHIX hostte Charli de podcast in haar eentje omdat haar zus Dixie andere verplichtingen had. Het werd een openhartige show waarin de 16-jarige Charli liet weten waarom ze de laatste tijd minder gemotiveerd is om filmpjes voor TikTok te maken.

“Ik wilde praten over de content die ik maak op TikTok”, vertelt Charli. “Het is extreem moeilijk om te blijven posten op een platform waar de mensen die naar je video’s kijken je niet noodzakelijk leuk vinden of willen zien. Daarom is er heel wat negatieve commentaar. En het is moeilijk om daarmee om te gaan. Het is daardoor dat ik m’n passie voor de app verloren ben die vroeger zo leuk was voor mij.”

Liefde terugvinden

Maar Charli probeert nu die passie terug te krijgen. “Ik weet dat er mensen zijn die genieten van mijn video’s en dat is waarom ik nooit volledig gestopt ben met posten. Want zelfs al zijn er 10 miljoen mensen die me haten, als ik vijf mensen kon helpen, met eender wat, waarom zou ik me dan druk maken om wat de mensen denken die geen fan van me zijn?” Zolang Charli dus mensen kan blijven inspireren, zal ze niet stoppen met het maken van TikToks.

Beluister hier de podcast:

Lees ook:

Meer
Lees meer...