Charli D’Amelio haalt als eerste 100 miljoen volgers op TikTok

Charli D’Amelio is al lang de populairste persoon op TikTok en nu heeft ze ook nog een mijlpaal te pakken. Charli is namelijk de eerste, en voorlopig ook de enige, TikTokker met meer dan 100 miljoen volgers.

Ze is amper 16 jaar, maar toch wist ze al een multimiljonair te worden door filmpjes te posten op TikTok. Charli D’Amelio deelden haar eerste video op TikTok op 30 maart 2019 en in iets meer dat 1,5 jaar heeft ze nu een enorme mijlpaal bereikt. Ze is namelijk de eerste TikTokker met meer dan 100 miljoen volgers.

Charli D’Amelio

Charli is een TikTokker die gespecialiseerd is in de dansjes. Dat mag niet verbazen, want Charli danst al sinds ze amper drie jaar oud is. Ondertussen is ze 16 jaar en bouwde ze met die passie voor dansen een enorme fanbase uit op TikTok. Zo is ze nu de eerste gebruiker ooit op het platform die 100 miljoen volgers haalde.

En dat is allemaal natuurlijk niet zonder succes. Zo berekende Forbes eerder dit jaar nog dat Charli D’Amelio door haar populariteit op TikTok al een fortuin van maar liefst 4 miljoen dollar (3,38 miljoen euro) bij elkaar sprokkelde. Dat waren de cijfers tot en met 30 juni 2020, dus nu zal dat bedrag waarschijnlijk nog wel wat hoger liggen.

@charlidamelio

A HUGE THANK YOU TO EVERYONE WHO HAS HELPED ME REACH 100 MILLION SUPPORTERS!!! AND ANOTHER HUGE THANK YOU TO @tiktok I LOVE EVERY ONE OF YOU!!! 💕💕

♬ original sound – charli d’amelio
Meer
Lees meer...