De familie D’Amelio krijgt eigen realityreeks ‘The D’Amelio Show’

TikTok-supersterren Charli en Dixie D’Amelio krijgen binnenkort hun eigen realityreeks. Streamingdienst Hulu – dat bij ons onder de naam Star deel zal uitmaken van Disney+ – komt namelijk volgend jaar met The D’Amelio Show over de bekende zussen en hun ouders Marc en Heidi.

Charli D’Amelio is amper 16 jaar, maar heeft op de videodienst TikTok meer dan 100 miljoen volgers. Daarmee is haar profiel het populairste op de applicatie. Haar 19-jarige zus Dixie D’Amelio heeft zelf ook nog eens bijna 50 miljoen volgers. Beide zussen verdienden ook al vele miljoen met TikTok en zijn ook op andere sociale media populair.

Hulu

In 2021 gaan de zusjes nog een sterk verder, want dan krijgen ze hun eigen programma. The D’Amelio Show wordt een realityreeks met acht afleveringen op Hulu. Die streamingdienst is op dit moment bij ons nog niet te zien, maar daar komt eind februari verandering in. Dan wordt Hulu, onder de naam Star, namelijk samengevoegd met Disney+.

In de reeks zal je niet alleen het leven van Charli en Dixie D’Amelio kunnen volgen, maar ook dat van hun ouders Heidi en Marc. “Veel mensen maken indruk van ons op basis van korte video’s van een paar minuten of zelfs seconden. We kijken er dan ook naar uit om een ​​kant te delen die je waarschijnlijk niet op onze sociale kanalen zult zien”, legt vader D’Amelio uit. We volgen de familie in The D’Amelio Show in hun nieuwe woonplaats Hollywood, waarnaar ze verhuisden vanuit hun geboorteplaats Connecticut.

Kardashians

De stap van de familie D’Amelio van sociale media naar tv is niet onlogisch. Ondanks het succes van sociale media blijft het traditionele format nog steeds ook zeer belangrijk om hun bekendheid – en daarbij horende kapitaal – nog verder uit te bouwen.

Met hun eigen realityreeks treden de D’Amelio’s nog meer in de voetsporen van die andere familie uit Los Angeles die populair is op sociale media en via hun realityreeks. Ook de Kardashians zullen binnenkort trouwens te zien zijn op Hulu. Daarmee sloten ze namelijk zopas een contract af, nadat aangekondigd is dat ze stoppen met Keeping Up with the Kardashians.

Meer
Lees meer...