TikTok-hack om wraps te maken gaat viraal

De gekende manier om een wrap te maken, is natuurlijk gewoon alles ertussen gooien en hem dan oprollen. Maar op TikTok doet nu een nieuwe manier de ronde die even makkelijk als doeltreffend is.

Je kan tegenwoordig voor zowat alles op TikTok terecht. Om de hipste nieuwe dansjes te leren bijvoorbeeld, de nieuwste kledingtrends te ontdekken of de sappigste roddels te weten te komen. Maar er zijn ook heel wat lifehacks te vinden op de video-app. Waarvan deze foodhack nu helemaal viraal gaat.

Plooien

De hack werd verzonnen door @ellcarter1 en is eigenlijk heel simpel. In plaats van je wrap op te rollen plooi je hem namelijk gewoon in vier. Dat doe je door met een mes van aan een hoek van de wrap tot het midden te snijden. Vervolgens leg je in de vier hoeken van je wrap telkens een andere topping naar keuze.

Als elke hoek belegd is, plooi je de wrap op. Dat doe je door te beginnen aan de kant waar je de snede hebt gemaakt en vervolgens plooi je telkens een vierde om tot je op het einde een stapeltje van de wraps hebt. Deze kan je dan zo opeten of nog eens in de grill of croque monsieur-machine leggen. Smakelijk!

@ellcarter1

#fyp #foryoupage #food

♬ sxy btch – audiobear

Verschillende andere TikTokkers maakten al hun eigen recepten:

@carterbk_

Tortilla hack cheeseburger edition. #tortillatrend #tiktoktrend #trending #cheeseburger #tiktokfood #foryou #fyp

♬ Baby Work It – Your Favourite Garçon

Je kan ook zoete wraps maken:

@itsdeejay_cooks

Had to hop on this trend! Wish I had more time to show the end but this was so good!! #tortillahack #wraphack

♬ Knicks – Cochise

Zo werkt deze hack ook met gedroogde zeewiervellen (nori), om een soort sushi-sandwich te maken:

@hipfoodiemom1

I had to make one using NORI! #trending #trend #InLove #Homemade #foryou #fyp #sushi #tiktoktrend #recipe #food #foodie #momlife #cooking #foodtiktok

♬ Cooking – Oleg Kirilkov
@cookingwithamyy

Forgot where I saw this version, but ? #sushi #wrap #sushihacks #foodhacks #learnontiktok #tiktoktips #fyp #foryoupage #fy

♬ The ryujin hip trend – Alon uwu

Welke wrap ga jij proberen?

Meer
Lees meer...