Timothée Chalamet zal voor nieuwe film in de huid kruipen van tafeltennisser Marty Reisman

Productiehuis A24, bekend van Oscarwinnaar Everything Everywhere All At Once, heeft de nieuwe film Marty Supreme aangekondigd. Daarin zal het verhaal van tafeltennisser Marty Reisman verteld worden. Timothée Chalamet zal in de huid kruipen van de opvallende tafeltennisser.

A24 heeft de film Marty Supreme aangekondigd. Die film zal het verhaal van de Amerikaanse tafeltennisser Marty Reisman vertellen, die actief was van 1946 tot 2002. De hoofdrol zal gespeeld worden door Timothée Chalamet.

Marty Supreme

Na Challengers, waarin tennissers centraal stonden, is het nu tijd voor tafeltennis om de hoofdrol te spelen in een film. De film Marty Supreme zal gebaseerd zijn op het leven van de professionele tafeltennisser Marty Reisman. Het wordt geen biopic, maar een fictief verhaal dat gebaseerd is op de speler.

Productiehuis A24, bekend van Everything Everywhere All At Once, Euphoria en Beef, zal verantwoordelijk zijn voor de film. Het script is in handen van Ronald Bronstein en Josh Safdie. Die laatste neemt ook de regie voor zijn rekening. In het verleden werkte Safdie al samen met A24 voor de films Uncut Gems en Good Time.

Marty Reisman

De film zal dus los gebaseerd zijn op het leven van Marty Reisman. Hij was een tafeltennisser die zijn carrière begon als een oplichter in Manhattan, waar hij speelde voor weddenschappen en prijzengeld. Maar uiteindelijk groeide hij uit tot een echte kampioen in het tafeltennis en won hij 22 grote titels in de periode tussen 1946 en 2002.

Op zijn 67ste speelde Reisman nog in de United States National Hardbat Championship, waarbij hij de oudste speler ooit werd die een nationale wedstrijd in een raketsport won. Dit alles leverde hem de bijnaam ‘Wizard of Table Tennis‘ op.

Meer
Lees meer...