‘Tony Hawk’s Pro Skater 1+2’ komt naar Nintendo Switch

Op Xbox One hebben we het al (meermaals) uitgespeeld. Nu komt Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 ook naar Nintendo Switch. Uitgever Activision bevestigde een release op 25 juni.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 is vanaf 25 juni verkrijgbaar op Nintendo Switch. De remake van de legendarische skategames verscheen vorig jaar al op andere pc, PS4 en Xbox One. De versie voor PS5 en XBOX Series S en X kwam in maart op de markt. Van al de games uit de serie is het deze versie die het vlugst aan 1 miljoen verkochte exemplaren kwam.

Spelen waar je ook gaat

Het is geen geheim dat Nintendo Switch minder goede hardware heeft. De graphics zijn minder kwaliteitsvol dan de concurrentie, maar de gameplay maakt veel goed. Op Twitter postte de game een gif met als bijschrift “Drop in on-the-go to some of the greatest levels in skateboarding history!”. Met Switch kan je de game inderdaad spelen waar je ook maar bent, zonder thuis in de zetel te zitten. Misschien eens spelen terwijl je op een plank staat?

Tony Hawk’s Pro Skater kwam uit in 1999 en je kon het spel spelen op PlayStation, Nintendo64, Sega Dreamcast, Game Boy Color en Nokia N-Gage. De tweede editie verscheen een jaar later. Ondertussen zijn er al voor zo goed als alle consoles en pc sinds de PlayStation versies gemaakt.Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 is de laatste die op de markt kwam, in 2020.

Meer
Lees meer...