Trevor Noah lacht met Belgische coronamaatregelen

Trevor Noah lacht in zijn satirische programma The Daily Show met nieuws van over de hele wereld. Deze week is ons land aan de beurt. Het gaat daarbij vooral over de coronamaatregelen rond de kerstperiode.

De coronamaatregelen in ons land zorgen voor hilariteit in het buitenland. Vooral de zogenaamde toiletmaatregelen, waarbij je op je kerstfeestje wel meerdere mensen mag uitnodigen voor een feestje in de tuin, maar enkel je knuffelcontact naar het toilet mag, zorgde de afgelopen dagen al voor hilariteit. En nu heeft het nieuws ook Trevor Noah bereikt.

Party Poopers

De naam van het segment uit de The Daily Show kreeg de naam Party Poopers en gaat dieper in op de bijzondere regels rond toiletgebruik in België tijdens de feestdagen.”Maar één persoon op het feestje mag het toilet gebruiken?”, zo vraagt Trevor zich af. “Dat is een vreselijk idee! In de eerste plaats hoe beslis je wie de verkozen toiletgebruiker is? Vertelt de organisator je dit op voorhand? Houden ze je drankinname bij of beslissen ze op basis van wat je gegeten hebt?”

En dan moet hij nog aan het ergste nadeel van één toiletgast beginnen. “Je verliest je excuus om een gesprek te ontvluchten. Dat is het enige reden waarom je naar het toilet gaat op een feestje. Nu ga je gewoon eerlijk moeten zijn.”

Later gaat Trevor ook nog in op het beruchte seksfeestje in Brussel, waarop een conservatief Europarlementslid uit Hongarije aanwezig was.

Meer
Lees meer...