Trotseer de winterkou met deze 7 geweldige skincareproducten

Nu de temperaturen onder nul gaan, heeft onze huid extra veel liefde nodig. Want let’s face it : in de winter is onze huid zelden op z’n best. Wanneer je je lekker warme nestje verlaat om buiten de regen en kou te trotseren, treden er grote temperatuurverschillen op. Plus, je krijgt een gebrek aan vitamine D door de weinige zonnestralen op je snoet. Gelukkig bestaan er heel wat hulpmiddeltjes om de ijzige winter mee te overleven, zoals deze 7 toppers : 

1. Nuxe Huile Prodigieuse Riche voor een zeer droge huid

Hou je van de legendarische oliën van Nuxe en heb je tegelijk last van een heel droge huid door dit winterse weer? Probeer dan eens deze multifunctionele olie Nuxe Huile Prodigieuse® Riche. Hij voedt, hydrateert de huid van je lichaam én gelaat, en maakt de huid ook soepel. De heerlijke geur van oranjebloesem, vanille en magnolia’s is een leuk extraatje. Je hoeft de olie maar 1 x per dag zacht in je gezicht of met cirkelvormige bewegingen op je lichaam aan te brengen. 

100 ml  voor € 23,50 – Nuxe  

2. Soaphoria Mild Calendula diep voedende butter 

Ook onze benen verdienen een extra effort in de winter. Onze tip? Breng een voedende body butter aan op je (pas geschoren) benen of zelfs over je hele lichaam. De butter hydrateert, zorgt voor een fluweelzachte gladheid en plakt niet achteraf. Kortom, Je huid wordt intens gevoed en voelt heerlijk zacht aan.

125 ml voor € 4,80 – Soaphoria

 3. Nuxe Very Rose zache reinigingsolie

De juiste keuze voor je dagelijkse verzorgingsroutine! Deze veganistische reinigingsolie helpt je huid zacht en grondig te reinigen, zowel ’s ochtends als ’s avonds met behulp van amandelolie. Zelfs je waterbestendige make-up gaat er vlotjes af, zonder je huid te irriteren.

150 ml voor € 13,50 – Nuxe

4. Biotherm Lait Corporel hydraterende bodylotion

De frisse bodymilk van Biotherm heeft een drievoudige werking voor de huid: hij hydrateert, herstelt de beschermlaag van de huid en helpt haar natuurlijke elasticiteit behouden. Bovendien word je huid satijnzacht en ruikt ze heerlijk naar citrusvruchten.

400 ml voor € 36,50 – Biotherm

5. Holika Holika gezichtsmasker Vitamin C + Pineapple

Las enkele uurtjes per week me-time in en gebruik een gezichtsmaskertje! Het ultieme verwenmomentje voor je huid én je gemoedstoestand. Deze sheet mask van Holika Holika ontgift, hydrateert, verfrist en laat een zomers geurtje achter op je huid.

1 masker voor € 2,90 – Holika Holika

6. La Roche-Posay Cicaplast Mains

Ook je handen blijven niet gespaard van de kou. Daarom is een goede handcrème een must-have voor in je handtas, zoals deze van La Roche-Posay. Deze crème hydrateert je handen intens en voorziet ze van de nodige voedingsstoffen. Het resultaat? Zachte, gladde handen die volledig beschermd zijn tegen uitdroging!

50 ml voor € 8,40 – La Roche-Posay

7. Soaphoria Macaroon lippenbalsem

Barstjes, velletjes of superdroge lippen? Met een goede lippenbalsem kom je al heel ver! Deze maracon variant van Soaphoria zorgt voor zachte lippen het hele jaar door. De balsem voedt je lippen intensief, maakt ze glad en laat een subtiel kleurtje achter. Plus, hoe schattig is de verpakking? <3

1 lippenbalsem voor € 3,90 – Soaphoria

Meer
Lees meer...