TWICE verkoopt als eerste meidengroep ooit SoFi-stadium uit

De K-popgroep TWICE gaat binnenkort op wereldtournee. Voorlopig gaat de tour enkel naar Azië, Oceanië en Noord-Amerika, maar daarbij heeft de groep al een bijzonder record te pakken. TWICE staat op 10 juni 2023 namelijk in het SoFi-stadium in Los Angeles, een stadium met een capaciteit van meer dan 70.000. En al die tickets gingen meteen de deur uit. Zo werd TWICE de eerste meidengroep ooit die het stadium kan uitverkopen.

De K-popgroep TWICE trekt binnenkort met de Ready To Be-tour naar Azië (Zuid-Korea en Japan), Oceanië (Australië) en Noord-Amerika (Verenigde Staten en Canada). De ticketverkoop voor de concerten in de Verenigde Staten en Canada ging eerder deze week van start en er was duidelijk veel vraag naar tickets. Alle tickets voor de stops in Noord-Amerika waren in no time de deur uit. Daardoor werden er al extra stops toegevoegd in Oakland, Houston, Chicago en Toronto. Ook in Australië krijgen Sydney en Melbourne een extra stop.

TWICE

Vooral de uitverkochte stop in het SoFi-stadium in Los Angeles is bijzonder, want TWICE is de eerste meidengroep ooit die dat stadium, met meer dan 70.000 plaatsen, kan uitverkopen. Daarbij hebben we het dus niet enkel over K-pop, maar alle meidengroepen van over de hele wereld. Daarnaast is TWICE ook nog maar de tweede Zuid-Koreaanse groep ooit die het stadium voor een concert kan uitverkopen, na BTS, die in 2020 vier avonden in een uitverkocht SoFi-stadium te zien waren.

Voorlopig gaat de tour dus nog niet naar Europa, maar daar kan nog verandering in komen. Bij de aankondiging van de tour liet de groep namelijk al weten dat de affiche nog niet compleet was. Europese fans moeten de hoop dus nog niet volledig opgaven.

Meer
Lees meer...