TWICE voegt twee extra data toe aan Europese tour

Eerder deze week maakte TWICE bekend dat ze naar met hun READY TO BE-wereldtournee naar Europa komen. De ticketverkoop ging vandaag van start en door de grote vraag werden er al meteen twee extra data toegevoegd aan de tour.

Fans hebben er jarenlang op moeten wachten, maar TWICE komt dit najaar voor de allereerste keer naar Europa. De groep maakte eerder deze week het tweede deel van hun ‘READY TO BE’-wereldtournee bekend, die naar drie Europese steden zal komen in september. Door het succes van de presale van vandaag, zijn er al meteen twee extra data toegevoegd.

TWICE

TWICE maakte haar debuut in 2015 en is ondertussen dus al acht jaar actief als groep. In die tijd heeft de groep al vier “wereldtournees” gedaan, maar die beperkten zich telkens tot Azië, Australië en Noord-Amerika. Maar nu komt daar dus eindelijk verandering in. Want de groep zakt dit najaar wel degelijk af naar Europa.

In september zal TWICE halthouden in drie Europese steden. Het gaat daarbij om Londen in het Verenigd Koninkrijk, Parijs in Frankrijk en Berlijn in Duitsland. Aanvankelijk ging het om één concert op elke locatie op vrijdag 8 september 2023 in Londen, maandag 11 september 2023 in Parijs en donderdag 14 september in Berlijn, maar nu krijgen Londen en Berlijn nog een extra datum. De twee extra shows gaan door één dag voor de reeds aangekondigde shows. Zo krijgt Londen dus een extra show op donderdag 7 september en Berlijn op 13 september. De tickets voor deze extra shows gaan morgen om 10 uur lokale tijd in voorverkoop, samen met de rest van de tickets voor de eerste shows.

Vorige week trapte TWICE de ‘READY TO BE’-tour af met twee concerten in Seoul in Zuid-Korea. In mei zal de tour verdergaan in Australië en Japan en vanaf juni is het de beurt aan de Verenigde Staten en Canada.

Tickets voor de concerten zijn hier te koop:

Meer
Lees meer...